Uutiset

7.6.2021

Uusia joukkueita pienille pelaajille

Jäitkö ilman perhefutispaikkaa? Tervetuloa kokeilmaan futista seuramme 4-6-vuotiaiden lasten joukkueisiin. Joukkueet ovat käynnistyneet kesäkuun alussa, ja uusia pelaajia otetaan ilomielin mukaan. 

Tytöt ja pojat 2015-2016

Tytöt 2014-2015

Viime kesänä perustettu 2014-2015-syntyneiden tyttöjen ja poikien joukkue on suuren suosion vuoksi muuttumassa vuonna 2014 syntyneiden poikien joukkueeksi. Lisätietoja joukkueesta löydät joukkueen omilta sivuilta täältä. 

Aurinkoista alkukesää!

23.4.2021

Kesän 2021 perhefutisryhmät ovat täynnä

Ilmoittautuminen kesän 2021 perhefutisryhmiin on suljettu, koska molemmat ryhmät ovat täyttyneet jonopaikkoja myöten. Toivotamme jalkapalloharrastuksesta kiinnostuneet lapset mukaan jalkapallokouluumme tai pienimpien pelaajien joukkueeseen.

Iloista ja liikunnallista kevättä ja kesää!

6.4.2021

Ilmoittautuminen perhefutiksen kesäkaudelle 2021 on avoinna

Perhefutista järjestään kahdessa ryhmässä. Ryhmä 1 kokoontuu maanantaisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 klo 18.00-18.45. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 20 lasta oman aikuisen kanssa.

*Ryhmä kokoontuvat 16-18 kertaa 3.5.-13.9. välisenä aikana Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Kesän aikana pidetään mahdollisesti 1-2 lomaviikkoa.

* Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

* Jokaisella lapsella tulee olla perhefutiksessa mukana oma 3-koon jalkapallo. Ohjaajilla on mukana jonkin verran varapalloja.

* Osallistumismaksu 60 euroa pitää sisällään koko kesän harjoitukset, korttelipassin ja vakuutuksen lapselle sekä seuran jäsenyyden vuodelle 2021. Osallistumismaksu laskutetaan toukokuun alussa.

* Perhefutiksen osallistujille tarjotaan myös mahdollisuus hankkia lisähintaan lapselle pelipaita ja aikuiselle aikuisten "fanipaita". Tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näiden tilaukset tehdään heti kesän kauden alussa.

* Ylämyllyn Yllätys ja Joensuun HopLop ovat sopineet, että jokainen perhefutikseen osallistuva futaaja saa ostaa HopLopin verkkokaupasta kaksi lippua yhden hinnalla Joensuun sisäleikkipuistoon. Ilmoittautuneille lähetetään koodi, jolla edun saa käyttöön. 

* Ohjaajina toimivat Outi Juurikainen ja Tuomas Harakka. Jokaisella lapselle on oltava aina harjoituksissa mukaan oma aikuinen. 

* Lisätietoja perhefutiksesta voit kysellä Outilta s-posti: outi.juurikainen@gmail.com tai p. 050 379 6028.

26.5.2020

Perhefutis on tauolla, pienille pelaajille on perusteilla uusi joukkue

Koronatilanteen ja ohjaajapulan vuoksi perhefutis on tällä hetkellä tauolla. Jos olet kiinnostunut perhefutiksen ohjaamisesta tai haluat kysellä lisätietoja, voit olla yhteydessä valmennuspäällikkö Markus Ihalaiseen, s-posti: ihalainen.markus@gmail.com.

Yllätykseen ollaan perustamassa kesäkuun alussa uusi joukkue vuosina 2014-2015 syntyneille tytöille ja pojille. Tervetuloa mukaan, lisätiedot ja ilmoittautumien täällä.

Aurinkoista kesää!

14.3.2020

Kevään kuulumisia

Palloliiton ja seuran ohjeistuksen mukaisesti perhefutis on tällä hetkellä harkkatauolla koronavirustilanteen vuoksi.

Uudet ryhmät käynnistyvät mahdollisuuksien mukaan huhti-toukokuussa Paloaukean tekonurmella. Ryhmiin on mahdollista tehdä jo alustava ilmoittautuminen. Ennakkoilmoittautumien ei ole sitova. Tarkemmat tiedot aikataulusta ja hinnoista ilmoitetaan täällä myöhemmin.

Perhefutiksen ohjaaja on kesän alussa vaihtumassa, ja ryhmiin etsitään uutta ohjaajaa. Jos olet kiinnostunut perhefutiksen ohjaamisesta, laita viestiä valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselle s-posti: ihalainen.markus@gmail.com.

11.1.2020

Talvikauden perhefutisryhmä on täynnä

Perhefutis käynnistyi kuluvan viikon torstaina vauhdikkaissa ja iloisissa merkeissä. Mukana ryhmässä on kolmetoista 3-5-vuotiasta poikaa ja tyttöä. Osa lapsista aloitti harrastuksen vuoden ensimmäisissä harkoissa, osa on ollut mukana jo pian kahden vuoden ajan.

Vieraaksi ensimmäiselle kerralle saimme Yllätyksen uuden valmennuspäällikön Markus Ihalaisen, joka myös ohjasi osan harkoista. Valmennuspäällikkö lupautui tulemaan mukaan harkkoihin vielä uudemman kerran myöhemmin keväällä.

Talven perhefutisryhmä on täynnä, mutta pitkin kevättä voi ilmoittautua varasijoille. Seuraava perhefutiskausi käynnistyy näillä näkymin Paloaukean tekonurmella huhti-toukokuun vaihteessa.

18.12.2019

Ilmoittautuminen perhefutiksen talvikaudelle 2020 on avoinna

Ylämyllyn Yllätys järjestää talvella 2020 yhden perhefutisryhmän noin 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Ryhmään otetaan yhteensä 12 lasta vanhempineen. Tammikuussa aloittaville lapsille on vapaana kolme paikkaa. Syksyltä ryhmässä jatkavat tytöt ja pojat ovat 4-5-vuotiaita.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta.

Talven 2020 perhefutiskausi käynnistyy torstaina 9. tammikuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly). Ryhmää ohjaa Outi Juurikainen.

Kauteen kuuluu 12 harjoituskertaa 9.1.-2.4. välisenä aikana. Hiihtolomaviikolla 10 eli 4. maaliskuuta pidämme taukoa.

Kauden hinta on 50 euroa. Hinta pitää sisällään harjoitukset sekä seuran jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen koko vuodelle 2020. Maksu laskutetaan kahdessa erässä.

Harjoituksissa jokaisella lapsella on hyvä olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e). Ohjaajalla on mukana myös lainattavia palloja.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Talvikauden jälkeen perhefutis jatkuu näillä näkymin toukokuun alussa Paloaukean tekonurmella.

Ilmoittaudu perhefutikseen talvikaudelle 2020.

4.10.2019

Syksyn 2019 perhefutisryhmä on tännä

Loppukesän perhefutiskausi päättyi eilen Paloaukean tekonurmella sopivasti ennen ensilunta. Ensi viikolla käynnistyvä syksyn perhefutisryhmä on täynnä, mutta varasijoille voi edelleen ilmoittautua. Tuttuun tapaan perhefutikseen voi myös tulla tutustumiskäynnille, kun ilmoittelee ohjaajalle etukäteen.

Mukavaa syksyä!

23.9.2019

Ilmoittautuminen syksyn 2019 perhefutiskaudelle on avattu!

Ylämyllyn Yllätys tarjoaa syksyllä 2019 perhefutista noin 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Perhefutiksessa pallonkäsittelytaitoja ja perusliikuntaitoja harjoitellaan pelien ja leikkien avulla.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Syksyn 2019 perhefutiskausi käynnistyy 10. lokakuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly). Ryhmä kokoontuu 10.10.-5.12.  kahdeksan kertaa torstaisin klo 17.30-18.30. Syyslomaviikolla 17.10. ei ole perhefutista.

Kokoontumiskerta pitää sisällään 45 minuutin ohjatut pelit ja leikit sekä 15 minuuttia vapaata pelailua tai temppuilua salin liikuntavälineitä hyödyntäen.

Syyskaudella perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton perhefutisohjaajakoulutuksen, E-valmentajakoulutuksen ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

Perhefutiksen hinta syksyllä uutena aloittaville lapsille on 35 euroa. Hinta sisältää harjoitukset, jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. (Jos lapsella on jo korttelipassi ja vakuutus vuodelle 2019, hinta on 25 €)

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e) ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita sekä hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu perhefutikseen syyskaudelle 2019.


1.9.2019

Loppukesän perhefutiskausi jatkuu lokakuulle, tervetuloa mukaan!

Kenttävarausten ja muiden tapahtumien vuoksi olemme joutuneet siirtämään kahdet perhefutisharkat kauden loppuun. Juuri nyt jäljellä on siis vielä viisi harjoituskertaa, joista viimeinen on torstaina 3. lokakuuta. Mukaan ehtii ilmoittautua vielä hyvin.

Näillä nykymin käynnistämme erityisesti 2015-2016 syntyneille lapsille suunnatun syyskauden syysloman jälkeen lokakuussa viikolla 43. Tästä lisätietoja luvassa myöhemmin.

Iloista alkusyksyä!

2.8.2019

Perhefutiksen loppukesän kausi on käynnissä, mukaan mahtuu vielä!

Perhefutisharkat käynnistyivät eilen iloisissa merkeissä kesätauon jälkeen. Ryhmässä on tällä hetkellä vapaita paikkoja, joten mukaan voi ilmoittautua koska vaan kauden aikana. Myöhemmin tuleville osallistumismaksu räätälöidään harkkakertojen mukaan. Perhefutikseen voi käydä myös maksutta tutustumassa. Tervetuloa ja mukavaa syyskesää!

24.6.2019

Perhefutiksen loppukesä

Perhefutiksen loppukesän ryhmään on vapautumassa muutamia paikkoja. Perhefutis jatkuu heinäkuun tauon jälkeen 1.8.-19.9. torstaisin klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä varsinaisten harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

Osallistumismaksu on perhefutiksen aloittavilta lapsilta 30 e. Maksu sisältää loppukesän kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat korttelipassin, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Mukaan ryhmään mahtuu 20 lasta. Ohjaajina toimivat Outi Juurikainen ja Tuomas Harakka.

Loppukesän kauden jälkeen harkat siirtymän sisätiloihin lokakuun alussa. Tarkempaa tietoa syyskaudesta luvassa myöhemmin.

Ilmoittautumisen perhefutikseen löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

29.4.2019

Perhefutikseen etsitään ohjaajaa

Kesän perhefutikseen on tällä hetkellä jonossa yli 10 lasta. Käynnistäisimme mielellämme toisen ryhmän, mikäli siihen löytyisi ohjaaja. Ohjaaja saisi henkilökohtaisen koulutuksen, ohjauksen ja tuen ryhmän ohjaukseen, sekä halutessaan myös valmiit suunnitelmat jokaiselle harkkakerralle. Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen outi.juurikainen@gmail.com tai soita p. 050 379 6028. Toisen ryhmän harkat olisivat eri aikaan torstain ryhmän kanssa.

4.4.2019

Perhefutiksen alkukesän ryhmä on täynnä

Perhefutiksen alkukesän ryhmä on täynnä. Seuraava kausi käynnistyy elokuun alussa. Jos perhefutis kiinnostaa, voi edelleen ilmoittautua varasijoille. Vapautuvia paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kiitos ilmoittautuneille! Pian päästään pelaamaan!

16.3.2019

Perhefutiksen alkukesä 2019

Perhefutiksen talvikausi alkaa olla loppusuoralla ja alkukesän suunnitelmat ovat nyt selvillä. Perhefutis jatkuu 2.5.-20.6. torstaisin klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

Osallistumismaksu on perhefutiksen aloittavilta lapsilta 30 e. Maksu sisältää alkukesän kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat korttelipassin, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Mukaan ryhmään mahtuu 20 lasta. Harkoissa on kaksi ohjaajaa. Vastuuohjaajana jatkaa Outi Juurikainen. Apuohjaajana toimii Tuomas Harakka.

Juhannuksen jälkeen perhefutis jää tauolle. Harkat jatkuvat loppukesän kaudella heinäkuun lopussa torstaisin samaan aikaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen loppukesän harkkoihin on luvassa kesäkuussa.

Ilmoittautumisen perhefutikseen löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

24.1.2019

Myöhäisemmässä perhefutisryhmässä on muutama peruutuspaikka vapaana

Vapautuneille paikoille voi ilmoittautua pitkin kevättä. Osallistumismaksu räätälöidään jäljellä olevien harkkakertojen mukaan. Tervetuloa!


27.11.2018

Talvikauden perhefutisryhmät täyttyivät

Tammikuussa alkavavat perhefutisryhmät ovat nyt täynnä. Honkalampi-keskuksen salissa palloilee, liikkuu ja leikkii keväällä kahdessa ryhmässä yhteensä 30 lasta perheineen.

Perhefutikseen voi jättää vieläkin ilmoittautumisia, jos paikkoja sattuisi vapautumaan ennen kauden alkamista tai kauden alettua. Harkkoihin voi etukäteen sopimalla tulla myös tutustumiskäynnille.

Seuraava perhefutiskausi käynnistyy näillä näkymin toukokuun alussa Paloaukean tekonurmella.

Hyvää joulun odotusta kaikille pienille futareille perheineen!


12.11.2018

Ilmoittautuminen talvikauden 2019 perhefutisryhmiin on käynnissä

Ylämyllyn Yllätys järjestää talvella 2019 kaksi Perhefutisryhmää 2014-2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2013 syntyneet lapset, jotka viihtyvät paremmin oman aikuisen kanssa Perhefutiksessa kuin itsenäisesti pallokerhossa. Myös alkuvuonna 2016 syntyneet lapset voivat tulla perhefutikseen.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Talven 2019 perhefutiskausi käynnistyy 15. tammikuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly).

Ryhmä 1 kokoontuu tiistaisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 tiistaisin klo 17.45-18.30. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 15 lasta oman aikuisen kanssa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton Perhefutisohjaajakoulutuksen ja E-valmentajakoulutuksen.

Talven 2019 perhefutiskausi on 15.1.-9.4. Molemmissa ryhmissä on talven aikana 12 harjoituskertaa, jotka kestävät 45 minuuttia. Talvilomalla viikolla 10 ei ole perhefutista.

Perhefutiksen hinta on 45 euroa. Hinta sisältää harjoitukset, jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään kahdessa erässä.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e) ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita sekä hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Molemmissa ryhmissä on muutama paikka vapaana.

Talvikauden jälkeen perhefutis jatkuu näillä näkymin toukokuun alussa Paloaukean tekonurmella.

Ilmoittaudu perhefutikseen talvikaudelle 2019.

6.9.2018

Lokakuussa käynnistyvät syksyn perhefutisryhmät ovat täynnä

Yllätyksen syksyn perhefutisryhmät täyttyivät kevään tapaan nopeasti. Ryhmiin voi aina tulla tutustumaan, kun vain ilmoittaa asiasta etukäteen ohjaajalle.

Seuraava uusi perhefutiskausi käynnistyy näillä näkymin tammikuussa 2019.

Perhefutikseen voi myös ilmoittautua ympäri vuoden. Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.


28.8.2018

Ilmoittautuminen syksyn perhefutisryhmiin on avattu

Ylämyllyn Yllätys käynnistää syksyllä 2018 kaksi Perhefutisryhmää 2014-2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2013 syntyneet lapset, jotka viihtyvät paremmin oman aikuisen kanssa Perhefutiksessa kuin itsenäisesti pallokerhossa.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Syksyn 2018 perhefutiskausi käynnistyy 3. lokakuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly).

Ryhmä 1 kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 keskiviikkoisin klo 17.45-18.30. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 15 lasta oman aikuisen kanssa.

Syyskaudella perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton Perhefutisohjaajakoulutuksen ja E-valmentajakoulutuksen.

Syksyn 2018 perhefutiskausi on 3.10.-12.12. Molemmissa ryhmissä on syksyn aikana 10 harjoituskertaa, jotka kestävät 45 minuuttia. Syyslomalla viikolla 42 ei ole perhefutista.

Perhefutiksen hinta syksyllä uutena aloittaville lapsille on 45 euroa. Hinta sisältää harjoitukset, jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e) ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita sekä hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu perhefutikseen syyskaudelle 2018.

Perhefutista Paloaukean kentällä syksyllä 2018. Kuva: Jutta Kurki