Uutiset

Perhefutista Paloaukean kentällä syksyllä 2018. Kuva: Jutta Kurki

1.9.2019

Loppukesän perhefutiskausi jatkuu lokakuulle, tervetuloa mukaan!

Kenttävarausten ja muiden tapahtumien vuoksi olemme joutuneet siirtämään kahdet perhefutisharkat kauden loppuun. Juuri nyt jäljellä on siis vielä viisi harjoituskertaa, joista viimeinen on torstaina 3. lokakuuta. Mukaan ehtii ilmoittautua vielä hyvin.

Näillä nykymin käynnistämme erityisesti 2015-2016 syntyneille lapsille suunnatun syyskauden syysloman jälkeen lokakuussa viikolla 43. Tästä lisätietoja luvassa myöhemmin.

Iloista alkusyksyä!

2.8.2019

Perhefutiksen loppukesän kausi on käynnissä, mukaan mahtuu vielä!

Perhefutisharkat käynnistyivät eilen iloisissa merkeissä kesätauon jälkeen. Ryhmässä on tällä hetkellä vapaita paikkoja, joten mukaan voi ilmoittautua koska vaan kauden aikana. Myöhemmin tuleville osallistumismaksu räätälöidään harkkakertojen mukaan. Perhefutikseen voi käydä myös maksutta tutustumassa. Tervetuloa ja mukavaa syyskesää!

24.6.2019

Perhefutiksen loppukesä

Perhefutiksen loppukesän ryhmään on vapautumassa muutamia paikkoja. Perhefutis jatkuu heinäkuun tauon jälkeen 1.8.-19.9. torstaisin klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä varsinaisten harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

Osallistumismaksu on perhefutiksen aloittavilta lapsilta 30 e. Maksu sisältää loppukesän kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat korttelipassin, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Mukaan ryhmään mahtuu 20 lasta. Ohjaajina toimivat Outi Juurikainen ja Tuomas Harakka.

Loppukesän kauden jälkeen harkat siirtymän sisätiloihin lokakuun alussa. Tarkempaa tietoa syyskaudesta luvassa myöhemmin.

Ilmoittautumisen perhefutikseen löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

29.4.2019

Perhefutikseen etsitään ohjaajaa

Kesän perhefutikseen on tällä hetkellä jonossa yli 10 lasta. Käynnistäisimme mielellämme toisen ryhmän, mikäli siihen löytyisi ohjaaja. Ohjaaja saisi henkilökohtaisen koulutuksen, ohjauksen ja tuen ryhmän ohjaukseen, sekä halutessaan myös valmiit suunnitelmat jokaiselle harkkakerralle. Jos kiinnostuit, laita viestiä osoitteeseen outi.juurikainen@gmail.com tai soita p. 050 379 6028. Toisen ryhmän harkat olisivat eri aikaan torstain ryhmän kanssa.

4.4.2019

Perhefutiksen alkukesän ryhmä on täynnä

Perhefutiksen alkukesän ryhmä on täynnä. Seuraava kausi käynnistyy elokuun alussa. Jos perhefutis kiinnostaa, voi edelleen ilmoittautua varasijoille. Vapautuvia paikkoja tarjotaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kiitos ilmoittautuneille! Pian päästään pelaamaan!

16.3.2019

Perhefutiksen alkukesä 2019

Perhefutiksen talvikausi alkaa olla loppusuoralla ja alkukesän suunnitelmat ovat nyt selvillä. Perhefutis jatkuu 2.5.-20.6. torstaisin klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Harjoituskerta pitää sisällään 45 minuuttia ohjattuja harjoituksia, pelejä ja leikkejä. Halutessaan voi jäädä harjoitusten jälkeen vielä 15 minuutiksi pelaamaan tai tekemään temppurataa enemmän omaan tahtiin.

Osallistumismaksu on perhefutiksen aloittavilta lapsilta 30 e. Maksu sisältää alkukesän kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat korttelipassin, vakuutuksen ja seuran jäsenmaksun. Mukaan ryhmään mahtuu 20 lasta. Harkoissa on kaksi ohjaajaa. Vastuuohjaajana jatkaa Outi Juurikainen. Apuohjaajana toimii Tuomas Harakka.

Juhannuksen jälkeen perhefutis jää tauolle. Harkat jatkuvat loppukesän kaudella heinäkuun lopussa torstaisin samaan aikaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen loppukesän harkkoihin on luvassa kesäkuussa.

Ilmoittautumisen perhefutikseen löydät täältä. Tervetuloa mukaan!

24.1.2019

Myöhäisemmässä perhefutisryhmässä on muutama peruutuspaikka vapaana

Vapautuneille paikoille voi ilmoittautua pitkin kevättä. Osallistumismaksu räätälöidään jäljellä olevien harkkakertojen mukaan. Tervetuloa!

 

27.11.2018

Talvikauden perhefutisryhmät täyttyivät

Tammikuussa alkavavat perhefutisryhmät ovat nyt täynnä. Honkalampi-keskuksen salissa palloilee, liikkuu ja leikkii keväällä kahdessa ryhmässä yhteensä 30 lasta perheineen.

Perhefutikseen voi jättää vieläkin ilmoittautumisia, jos paikkoja sattuisi vapautumaan ennen kauden alkamista tai kauden alettua. Harkkoihin voi etukäteen sopimalla tulla myös tutustumiskäynnille.

Seuraava perhefutiskausi käynnistyy näillä näkymin toukokuun alussa Paloaukean tekonurmella.

Hyvää joulun odotusta kaikille pienille futareille perheineen!

 

12.11.2018

Ilmoittautuminen talvikauden 2019 perhefutisryhmiin on käynnissä

Ylämyllyn Yllätys järjestää talvella 2019 kaksi Perhefutisryhmää 2014-2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2013 syntyneet lapset, jotka viihtyvät paremmin oman aikuisen kanssa Perhefutiksessa kuin itsenäisesti pallokerhossa. Myös alkuvuonna 2016 syntyneet lapset voivat tulla perhefutikseen.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Talven 2019 perhefutiskausi käynnistyy 15. tammikuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly).

Ryhmä 1 kokoontuu tiistaisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 tiistaisin klo 17.45-18.30. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 15 lasta oman aikuisen kanssa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton Perhefutisohjaajakoulutuksen ja E-valmentajakoulutuksen.

Talven 2019 perhefutiskausi on 15.1.-9.4. Molemmissa ryhmissä on talven aikana 12 harjoituskertaa, jotka kestävät 45 minuuttia. Talvilomalla viikolla 10 ei ole perhefutista.

Perhefutiksen hinta on 45 euroa. Hinta sisältää harjoitukset, jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään kahdessa erässä.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e) ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita sekä hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Molemmissa ryhmissä on muutama paikka vapaana.

Talvikauden jälkeen perhefutis jatkuu näillä näkymin toukokuun alussa Paloaukean tekonurmella.

Ilmoittaudu perhefutikseen talvikaudelle 2019.

6.9.2018

Lokakuussa käynnistyvät syksyn perhefutisryhmät ovat täynnä

Yllätyksen syksyn perhefutisryhmät täyttyivät kevään tapaan nopeasti. Ryhmiin voi aina tulla tutustumaan, kun vain ilmoittaa asiasta etukäteen ohjaajalle.

Seuraava uusi perhefutiskausi käynnistyy näillä näkymin tammikuussa 2019.

Perhefutikseen voi myös ilmoittautua ympäri vuoden. Otamme ilmoittautuneisiin yhteyttä, jos paikkoja vapautuu.

 

28.8.2018

Ilmoittautuminen syksyn perhefutisryhmiin on avattu

Ylämyllyn Yllätys käynnistää syksyllä 2018 kaksi Perhefutisryhmää 2014-2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2013 syntyneet lapset, jotka viihtyvät paremmin oman aikuisen kanssa Perhefutiksessa kuin itsenäisesti pallokerhossa.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Syksyn 2018 perhefutiskausi käynnistyy 3. lokakuuta Honkalampi-keskuksen salissa (U-talo, Ylämyllyntie 94, 80400 Ylämylly).

Ryhmä 1 kokoontuu keskiviikkoisin klo 17.00-17.45 ja ryhmä 2 keskiviikkoisin klo 17.45-18.30. Molempiin ryhmiin mahtuu mukaan 15 lasta oman aikuisen kanssa.

Syyskaudella perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton Perhefutisohjaajakoulutuksen ja E-valmentajakoulutuksen.

Syksyn 2018 perhefutiskausi on 3.10.-12.12. Molemmissa ryhmissä on syksyn aikana 10 harjoituskertaa, jotka kestävät 45 minuuttia. Syyslomalla viikolla 42 ei ole perhefutista.

Perhefutiksen hinta syksyllä uutena aloittaville lapsille on 45 euroa. Hinta sisältää harjoitukset, jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta (20 e) ennen ensimmäistä tapaamista.

Ilmoittautuneilla on myös mahdollisuus halutessaan tilata perhefutikseen oma pelipaita sekä hankkia Yllätyksen tuubihuivi. Näistä ilmoittautuneet saavat tietoa pian ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittaudu perhefutikseen syyskaudelle 2018.