2009 pojat

Yllätyksen 2009 syntyneiden poikien joukkue on perustettu syksyllä 2015 ja tällä hetkellä (syksy 2020) mukana ringissä on 16 pelaajaa. Joukkueella on talvikaudella kolmet harjoitukset viikossa.

- Tiistaisin klo 18-19 lihaskunto-/painiharjoitukset Jyrissä Paloaukean päiväkodin painisalilla 
- Torstaisin klo 19-20 harjoitukset Jyrin koulun liikuntasalissa 
- Sunnuntaisin 17.40-19.00 Rantakylän palloiluhallilla 

Joukkue osallistuu talvella 2020-21 Palloliiton itäisen alueen P12 Futsal-Ykkönen -sarjaan ja kesällä piirisarjaan. Lisäksi joukkue pelaa mahdollisuuksien mukaan ikäluokan turnauksissa. Kaudella 2020 tuloksena oli turnauksista 5. sija Mikkeli Turnauksesta ja 2. sija Saimaa Turnauksesta.    

Joukkueen toimintamaksu on tällä hetkellä 25 €/kk per pelaaja. Kaikki innokkaat 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita kokeilemaan harjoittelua joukkueen mukana. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan - yhteystiedot alla!

Uutta virtaa joukkueen harjoitteluun on tuonut syksyllä 2020 uutena päävalmentajana aloittanut Ville Homanen. Alla Villen terveiset nykyisille ja mahdollisille uusille pelaajille ja heidän vanhemmilleen:
"Moikka! Olen Ville Homanen, joukkueen uusi päävalmentaja. Valmennan myös Yllätyksen 2010-syntyneitä poikia. Jalkapalloa olen viimeiset 3 vuotta pelannut kolmosessa SC Riverballin riveissä, mutta kokemusta on myös miesten 2-divisioonasta (Kultsu FC). Opiskelen parhaillaan Itä-Suomen yliopistossa luokanopettajaksi, joten tarkastelen valmentamista sekä pedagogisesta että kasvatuksellisesta näkökulmasta. Valmentamissani joukkueissa kaikki pelaajat otetaan huomioon ja haluan kohdata jokaisen pelaajan yksilönä. Kaikille pyritään siis tarjoamaan haasteita oman taitotasonsa mukaisesti. Harjoituksissa on jokaisella kerralla selkeä teema ja pelaajat pyritään pitämään jatkuvasti liikkeessä (vähän jonottamista). Uusia asioita opetellaan paljon erilaisten pelien kautta. Tärkeintä harjoituksissa on täysillä yrittäminen ja tekeminen hyvällä asenteella, jolloin kaikille jää harjoituksista hyvä mieli. "Kiusaaminen ja syrjintä on ehdottomasti kielletty!

Apuvalmentajat: Antti Pietarinen (antti.pietarinen@metsagroup.com), Toni Muukkonen, Miikka Eriksson ja Sami Mutanen

Joukkueenjohtaja: Sami Mutanen (samie.mutanen@gmail.com), puh.0414335483

Rahastonhoitaja: Petteri Karhu

Varuste- ja EA-vastaava: Anne Rissanen
 

 

Joukkuekuva syyskuu 2017