2009 pojat

Yllätyksen 2009 syntyneiden poikien joukkue on perustettu syksyllä 2015 ja tällä hetkellä mukana ringissä on 14 pelaajaa. Joukkue harjoittelee Paloaukean tekonurmella Jyrissä kolmesti viikossa:

- Maanantai: klo  18.40-20.00
- Tiistai: klo 18.40-20.00 
- Torstai: klo 18.15-19.30

Joukkue osallistuu kesällä 2021 Palloliiton itäisen alueen P12 Kakkonen -sarjaan. Lisäksi joukkue pelaa mahdollisuuksien mukaan ikäluokan turnauksissa.     

Joukkueen toimintamaksu on tällä hetkellä 40 €/kk per pelaaja. Kaikki innokkaat 2009 syntyneet pojat ovat tervetulleita kokeilemaan harjoittelua joukkueen mukana. Halukkaat voivat ottaa yhteyttä joukkueenjohtajaan - yhteystiedot alla!

Uutta virtaa joukkueen harjoitteluun on tuonut syksyllä 2020 uutena päävalmentajana aloittanut Ville Homanen. Alla Villen terveiset nykyisille ja mahdollisille uusille pelaajille ja heidän vanhemmilleen:
"Moikka! Olen Ville Homanen, joukkueen uusi päävalmentaja. Valmennan myös Yllätyksen 2010-syntyneitä poikia. Jalkapalloa olen viimeiset 3 vuotta pelannut kolmosessa SC Riverballin riveissä, mutta kokemusta on myös miesten 2-divisioonasta (Kultsu FC). Opiskelen parhaillaan Itä-Suomen yliopistossa luokanopettajaksi, joten tarkastelen valmentamista sekä pedagogisesta että kasvatuksellisesta näkökulmasta. Kaikille pelaajille pyritään tarjoamaan haasteita oman taitotasonsa mukaisesti. Harjoituksissa on jokaisella kerralla selkeä teema ja pelaajat pyritään pitämään jatkuvasti liikkeessä (vähän jonottamista). Uusia asioita opetellaan paljon erilaisten pelien kautta. Tärkeintä harjoituksissa on täysillä yrittäminen ja tekeminen hyvällä asenteella, jolloin kaikille jää harjoituksista hyvä mieli. "Kiusaaminen ja syrjintä on ehdottomasti kielletty!

Apuvalmentajat: Antti Pietarinen (antti.pietarinen@metsagroup.com), Toni Muukkonen, Miikka Eriksson ja Sami Mutanen

Joukkueenjohtaja: Sami Mutanen (samie.mutanen@gmail.com), puh.0414335483

Rahastonhoitaja: Petteri Karhu

Varuste- ja EA-vastaava: Anne Rissanen