2014-15 pojat/tytöt

Tervetuloa Yllätyksen 2014-2015 joukkueen sivuille!

 

(Uuden pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.)

 

Ajankohtaista kesällä 2020:

*Joukkue harjoittelee kesällä 2020 Paloaukean tekonurmella maanantaisin ja torstaisin klo 17.00-18.00.

*Joukkuetta valmentaa Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus "Kema" Ihalainen

(p. 050 543 7003, s-posti: ihalainen.markus@gmail.com)

 

*Joukkueenjohtajana toimii Risto-Matti Simontaival

(p. 050 530 6803, s-posti: rm.simontaival@gmail.com)

*Kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot löytät täältä.

*Joukkueen toimintamaksu kesällä 2020 on 30 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi ja vakuutus, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim. perhefutiksessa tai pallokerhossa. Passi ja vakuutus maksavat yhteen 9€ ja ovat voimassa loppuvuoden ajan.

*Uudella pelaajalla on mahdollisuus ennen maksujen maksamista käydä ensin kokeilemassa harkoissa kahden viikon ajan, onko jalkapallo ja ohjattu toiminta tällä hetkellä oma juttu.

Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan. Voit kysellä lisää joukkueenjohtajalta.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.

*Joukkuuen pelisääntöihin voit tutustua täällä.

Ennen harkkoja:

* Harjoituksiin tarvitset mukaan: Urheiluvarustuksen, nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi), pallon (koko 3) ja juomapullon (treeneissä juostaan).

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella, vaikka heti.

TERVETULOA MUKAAN!

 

*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.