2015 pojat

Tervetuloa Yllätyksen pojat 2015 joukkueen sivuille!


* Olemme aktiivinen ja koko ajan kehittyvä joukkue, joka on perustettu heinäkuussa 2021.  

* Pelaamme kesällä jalkapalloa ja talvella myös futsalia. 

* Osallistumme ympäri vuoden turnauksiin lähellä ja kauempana.

* Joukkuetta valmentaa  Yllätyksen junioripäällikkö Aukusti Korhonen, (050 496 1983, junioripaallikko.yllatys@gmail.com). Joukkueenjohtajana toimii Outi Juurikainen (p. 050 379 6028, outi.juurikainen@gmail.com).

*Muihin joukkueen toimihenkilöihin voit tutustua täällä. 

* Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.


Talvikauden 2022-2023 harjoitteluajat 

Keskiviikko klo 18.00 - 19.00 Ylämyllyn koulu, Patteriston yksikkö

Lauantai klo 12.30-13.30 Jyrin liikuntahalli


Joukkueen toimintaperiaatteita

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.


Joukkueen maksut

* Joukkueen toimintamaksu on 35 €/kk. Toimintamaksu pitää sisällään sekä seuran että joukkueen kuukausimaksun.

* Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9€ ja ovat voimassa aina kalenterivuoden ajan. 

*Näiden maksujen lisäksi kustannuksia tulee peliasusta ja muista mahdollisista varusteista sekä turnauksista, joihin jokainen pelaaja ja perhe osallistuu omien mahdollisuuksiensa ja innostuksensa mukaan.  


Kokeilujakso

*Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. 

*Mukaan tarvitaan vain nappulakengät/lenkkarit (talvikaudella futsalkengät/sisäpelikengät), urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

*Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. jalkapallokoulussa.


TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN!

Voisin toimia toimihenkilönä joukkueen toiminnassa *