2015 pojat

P15-joukkue huhtikuussa 2023. Taustoista vasemmalla päävalmentaja Aukusti Korhonen ja oikealla valmentaja Aki Ratilainen. Kuva: Kuvaverkko

Tervetuloa Yllätyksen pojat 2015 joukkueen sivuille!

 

* Olemme aktiivinen ja koko ajan kehittyvä joukkue, joka on perustettu heinäkuussa 2021.  

* Pelaamme kesällä jalkapalloa ja talvella myös futsalia. 

* Osallistumme ympäri vuoden turnauksiin lähellä ja kauempana.

* Joukkuetta valmentaa  Yllätyksen junioripäällikkö Aukusti Korhonen, (050 496 1983, junioripaallikko.yllatys@gmail.com). 

*Muihin joukkueen toimihenkilöihin voit tutustua täällä. 

* Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.

 

Kesäkauden 2024 harjoitteluajat:

Tiistai klo 16.45-18.00, Paloaukean tekonurmi

Perjantai klo 18.00-19.00, Paloaukean tekonurmi

 

Talvikauden 2023-24 harjoitteluajat

Maanantai klo 17.30 - 18.45 Jyrin liikuntahalli

Keskiviikko klo 17.30 - 18.30 Jyrin liikuntahalli

 

 

Joukkueen toimintaperiaatteita

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.

 

Joukkueen maksut

* Joukkueen toimintamaksu on 39 €/kk. Toimintamaksu pitää sisällään sekä seuran että joukkueen kuukausimaksun.

* Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi tai pelipassi, vakuutus sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. 

*Korttelipassi ja vakuutus maksavat yhteensä 10 € ja pelipassi ja vakuutus 35 €. Ne ovat voimassa aina kalenterivuoden ajan. Korttelipassilla lapsi voi pelata kortteliliigaa ja turnauksia, pelipassi vaaditaan Palloliiton virallisiin sarjapeleihin. 

*Seuran jäsenmaksu on 20 €/pelaaja. 

*Näiden maksujen lisäksi kustannuksia tulee peliasusta ja muista varusteista. Toivomme pelaajien hankkivan ainakin sinisen pelipaidan, shortsit ja jalkapallosukat. Peliasujen ajantasaiset hinnat löytyvät seurakuvastosta täältä.  Muita varusteita kukin perhe voi hankkia oman harkintansa mukaan. 

* Kustannuksia voi tulla myös turnauksista, joihin jokainen pelaaja ja perhe osallistuu omien mahdollisuuksiensa ja innostuksensa mukaan. Tällä hetkellä turnauksiin osallistuminen joukkueessamme on omakustanteista, emme käytä niihin joukkueen yhteisiä varoja. 

* Seura tukee vähävaraisten perheiden harrastamista. Asiasta voi kysellä tarkemmin joukkueenjohtajalta. 

 

Yhteistyökumppanimme kaudella 2024

Suvic Oy www.suvic.fi

 

Kokeilujakso

*Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Jos kokeilujakson jälkeen ei halua jatkaa joukkueessa, emme veloita toimintamaksua. Jos kuukauden kokeilun jälkeen jatkaa joukkueessa, toimintamaksu veloitetaan. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. 

*Mukaan tarvitaan vain nappulakengät/lenkkarit (talvikaudella futsalkengät/sisäpelikengät), urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

*Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. jalkapallokoulussa

 

TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN!

Voisin toimia toimihenkilönä joukkueen toiminnassa