Kuvia joukkueen matkasta

Helsinki Cup 2023

Joukkueemme osallistui jo toista kertaa Helsinki Cupiin heinäkuussa 2023. Yllätys valkoinen pelasi yleisessä sarjassa ja Yllätys sininen elite -sarjassa. Tällä kertaa vastustajat olivat vahvempia, mutta turnausreissu oli pelaajille sekä opettavainen että mukava kokemus.

Ensimmäinen kesä piirisarjassa käynnissä

Joukkueemme on aloittanut tänä kesänä pelit Palloliiton virallisessa piirisarjassa. Nämä kuvat LehPan turnauksesta 28.5.2023.

Joukkuekuva 2023

P15-joukkue huhtikuussa 2023. Taustoista vasemmalla päävalmentaja Aukusti Korhonen ja oikealla valmentaja Aki Ratilainen. Kuva: Kuvaverkko

Huhtari Cup 17.4.2023 Lappeenrannassa

Joukkue kävi nappaamassa Lappeenrannan Visma Areenalta Huhtari Cupista kuusi voittoa kuudesta pelistä B-tason sarjassa. Pelipäivä oli pitkä, mutta loppuun asti tsempattiin voitot kotiin!

2.10.2022

Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna useat Yllätyksen joukkueet suuntasivat Lappeenrantaan tai Imatralle perinteiseen Saimaa turnaukseen.  Yksi näistä oli P15-joukkue, joka taisteli sunnuntaina 2.10. omassa ikäluokkansa B-tason sarjassa jokaisesta neljästä ottelusta voiton reilulla pelillä, taidoilla ja työllä.

15.7.2022

”Me voitetaan aina, se mieleesi paina!” Yllätyksen P15-joukkue valloitti Käpylän nurmikentät heinäkuun 2022 Helsinki Cupissa 6-0. Yleisen sarjan joukkueet Helsingistä, Kirkkonummelta ja Kauniaisista eivät pärjänneet tässä kisassa Liperille. Poikien mielestä parasta turnauksessa oli maalien tekeminen ja kaverit.

18.6.2022

Pojat kävivät testaamassa pelikuntoa Mikkeli Go On turnauksessa. Kovia pelejä ja hienoja onnistumisia koko joukkueelta. Alla muutamia kuvia pelipäivästä.

18.3.2022

Joukkueelle järjestettiin erikoistreenit ja hauskanpitoilta Ote kiipeilykeskukselle. Aluksi vaihdettiin kiipeilykengät jalkaan ja suunnattiin alkulämmittelyyn, jonka jälkeen ohjaajat kävivät läpi turvallisuusohjeet ja vinkit kiipeilyyn.

Erilaisia reittejä löytyi seiniltä kymmeniä ja hurjimmat pääsivät kokeilemaan kantin kestoa 7 metrin korkuiselle köysikiipeilyseinälle.

Tässä kuvia vähän erilaisista treeneistä :)