2016 -2017 tytöt

Tervetuloa Yllätyksen 2016-2017 syntyneiden tyttöjen sivulle


Yllätys perustaa tytöille oman 2016-2017 syntyneiden joukkueen keskiviikkona 8.6.2022. Perustamiskokoukseen ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Perustamiskokous pidetään keskiviikkona 8.6 Ylämyllyn Shellin kabinettitiloissa klo 18.30 - 19.30. Tervetuloa kaikille!


Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan! Täytä sivun lopussa oleva lomake ja hyppää mukaan!


Harjoitusaikamme kesäkaudella 2022 ovat seuraavat

  • Torstai klo 17:30 - 18:30 Paloaukean tekonurmi
  • Sunnuntai klo 11:30 - 12:30 Paloaukean tekonurmi

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, jolloin voit tulla testaamaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia koko ajan. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja hyppää mukaan! 

Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain sisäharjoituksiin futsal- tai sisäpelikengät, ulkoharjoituksiin nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa. 

Joukkueen toimintamaksu on 30 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9 € ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. 


Täytä lomake, niin olemme pikimiten yhteydessä teihin


Voisin toimia joukkueen toimihenkilönä *