2016 -2017 tytöt

Yllätys perusti vuonna 2016-2017 syntyneille tytöille oman joukkueen kesällä 2022.

Uudet pelaajat ovat edelleen lämpimästi tervetulleita joukkueen toimintaan. Täytä sivun lopussa oleva lomake ja hyppää mukaan!


Harjoitusaikamme kesäkaudella 2022

  • Torstai klo 17:30 - 18:30 Paloaukean tekonurmi
  • Sunnuntai klo 11:30 - 12:30 Paloaukean tekonurmi

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, jolloin voit tulla testaamaan, millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita harjoittelusta. Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia koko ajan. Ota yhteyttä valmennuspäällikköömme (Kema 0505437003) ja hyppää mukaan! 

Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain sisäharjoituksiin futsal- tai sisäpelikengät, ulkoharjoituksiin nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. jalkapallokoulussa. 

Joukkueen toimintamaksu on 30 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9 € ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. 


Täytä lomake, niin olemme pikimiten yhteydessä teihin


Voisin toimia joukkueen toimihenkilönä *