Uutisarkisto kesä 2015

Dn12-pojat lyhennetty kenttä, syksyn perussarja 17.9.2015

Yllätys - SiPS/AC Barca 4-3 (Joona 2, Asser, oma maali)

Kauden viimeisessä piirin kilpasarjan pelissään Yllätys voitti niukasti SiPS/AC Barca:n. Ensimmäisellä puoliajalla Yllätys pelasi ehkä kauden parasta peliään ja savolaiset olivat pahassa pulassa. Toisella puoliajalla vastustajan nopeat hyökkäykset aiheuttivat harmia kotijoukkueelle, lopputuloksena niukka mutta iloinen voitto.

Dn12-pojat lyhennetty kenttä, syksyn perussarja 13.9.2015

WJK - Yllätys 6-1

Piirin E11-turnaus Leppävirralla (SoU) 5.9.2015

Yllätys/Zlatan - SaPa/valkoinen 11-3 (Atte 5, Asser 2, Otto 2, Juho-Oskari 1, Juuso 1)
Yllätys/Robben - SaPa/vihreä 3-8 (Ville F 2, Viljo 1)
Ylätys/Zlatan - WJK/sininen 9-5 (Atte 5, Joona 2, Otto 1, Juuso 1)
Yllätys/Robben - SaPa/valkoinen 9-11

Dn12-pojat lyhennetty kenttä, syksyn perussarja 3.9.2015

LehPa - Yllätys 1-1 (Juuso)

Kilpasarjajoukkue pelasi Lehmon tekonurmella (yleisöä) viihdyttävän ja jännittävän ottelun. Ensimmäisellä puoliajalla LehPa hallitsi kenttäpeliä ja teki yhden maalin taidokkaalla hyökkäyksellä. Toisella puoliajalla Yllätyksen syöttöpeli oli parempaa, hyökkäykset nopeita ja vaarallisia ja joukkue laittoi LehPan ahtaalle. Yllätyksen tasoitus tuli Aten laitanoususta ja hienosta päätyrajan läheltä lähteneestä keskityksestä takatolpalle, jossa Juuso siirsi pallon maaliin. Pelin loppupuolella LehPalla oli vielä pari hyvää mahdollisuutta maalin tekoon, kun pallo pyöri ja poukkoili pitkään Yllätyksen maalin tuntumassa, mutta lopulta Yllätyksen koko ottelun hyvin puolustanut joukkue selvitti nekin tilanteet.