Valmentajaksi seuraan

Ylämyllyn Yllätys etsii koko ajan valmentajia seuraan. Tällä hetkellä etsimme valmentajia muun muassa seuraaviin ryhmiin. Ryhmät harjoittelevat 2-3krt/viikossa. Valmentajat toimivat oman toimen ohella (OTO)


Haemme vastuuvalmentajaa muun muassa seuraaviin joukkueisiin. Joukkueet harjoittelevat 2 krt/viikko

- Pojat 2016-2017 syntyneet 

- Tytöt 2016-2017 syntyneet 

- Pojat 2015 syntyneet

- Pojat 2017-2018 syntyneet. Joukkuetoiminta alkaa kesäkuussa 2023 ja pelitoiminta elokuussa 2023


Haemme myös valmentajaa/vastuuvalmentajaa;

- Seuran maalivahtivalmennuksesta vastaavaa/maalivahtivalmentajaa/ (7-16 vuotiaat). Harjoituksia toimenkuvan mukaan (aloitus sopimuksen mukaan)

- Vastuuvalmentajaa/Valmentajia poikien/tyttöjen 10-15 vuotiaiden joukkueisiin (aloitus heti tai sopimuksen mukaan)


- Etsimme myös Jalkapallokoulun ohjaajaa ja/tai kesätyöntekijöitä. Aloitus on maanantaina 8.5.2023. Jalkapallokoulussa tapahtumina on maanantaisin ja torstaisin yhteensä 8 kertaa. Jalkapallokoulussa voi ohjata molempia ryhmiä, joten kerrallaan töitä olisi 2 tuntia ja jalkapallokoulu kestää kesäkuun alkupuolellle. Harjoitusohjelma tulee valmiina ohjaajille, jota ohjaajat toteuttavat. Kesätyöntekijän palkkaus esimerkiksi 2 vko/60h, palkkaus noin 700€.


Hae tehtävää/tehtäviä lähettämällä vapaamuotoinen hakemus suoraan valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselle osoitteeseen ihalainen.markus@gmail.com ja tiedustelut puhelimitse numeroon 0505437003.  Kerro hakemuksessasi mahdollinen pelaaja-, sekä valmennustaustasi, että palkkatoiveesi. Toinen vaihtoehto hakemukselle on täyttää allaoleva lomake.


Ylämyllyn Yllätys on Liperin kunnassa toimiva vajaan 500:n pelaajan jalkapallon erikoisseura, jonka avainhenkilöitä ovat valmentajat. Yllätyksessä on tällä hetkellä menossa pelaajamäärän kasvuun ja laadun kehittämiseen keskittyvä kaksivuotinen OKM:n rahoittama hanke ja pelaajamäärämme nousi vuonna 2021 noin 40% ja palkkasimme seuraan junioirpäällikön ja seuravalmentajan. Yllätyksen joukkueet harjoittelevat talvella Ylämyllyn Jyrin liikuntahallin, Ylämyllyn Yläkoulun ja Liperin kirkonkylän koulukeskuksen saleissa. Muutamia vuoroja joukkueilla on myös Joensuun Rantakylän jalkapallohallissa. Ulkokaudella toimintamme keskittyy Paloaukean tekonurmelle Ylämyllyn Jyriin. Paloaukealle Jyriin pääsee esimerkiksi julkisilla kulkuvälineillä hyvin Joensuun keskustasta. Yllätys etsiikin nyt oman toimen ohella toimivia joukkueiden valmentajia, joilla on hyvät vuorovaikutustaidot, sekä halukkuus oppia lisää valmentamisesta.


Seurassamme on sopivia tehtäviä niin kokeneille kuin aloitteleville valmentajille. Tarjolla on erilaisia työnkuvia, jotka määritellään kunkin valmentajan kohdalla erikseen. Työnkuvaan vaikuttavat mm. valmentajan ajan käytön mahdollisuudet sekä aikaisempi valmentajakokemus ja -koulutus. Työnkuvat sisältävät mm. harjoitusten ja pelien ohjaamista iltaisin- ja viikonloppuisin, kommunikointia pelaajien, vanhempien ja muiden valmennustiimiin kuuluvien henkilöiden kanssa. Valmentajan tukena seurassa on valmennuslinja sekä seuran valmennuspäällikkö, että vapaaehtoiset.


Seuran sisäisen koulutuksen ja henkilökohtaisen tutoroinnin lisäksi seura tarjoaa valmentajille mahdollisuuden suorittaa Palloliiton koulutuksia koulutushalukkuuden mukaan. Valmentajalle maksetaan työstä tuntimääräinen palkkio, jonka suuruus riippuu työnkuvasta ja sen vaativuudesta, sekä valmentajan kokemuksesta ja koulutustasosta.

(päivitetty 4.5.2022)