Kema koutsaa miehiä kohti sarjanousua - Kannusta miehet kärkikamppailun voittoon lauantaina

3.7.2021

Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus "Kema" Ihalainen nostettiin tälle kaudelle miesten edustusjoukkueen valmennukseen mukaan. Tavoitteena on korjata kauden lopussa satoa nousemalla Viitosesta Neloseen.

- Joukkue on Viitosen hyvä ja tavoite on nostaa se sarjaporrasta ylemmäs, Kema linjaa.

Joukkueen taustalla vaikuttava Marko Piitulainen tunnistaa, että uuden valmentajan ansiosta nykyiset  ja uudet tulevat pelaajat  saavat mahdollisuuden kehittyä omassa seurassa ja panostaa tosissaan jalkapalloon.

- Laadukkaan valmennuksen ja kokonaisvaltaisen toiminnan kautta meillä on odotukset koko edustuksen organisaation kehittämiseen.  Jo nyt on nähtävissä todellinen tekemisen meininki - ainakin jos tätä kautta mitataan urheilullisen tuloksin, Piitulainen linjaa.

Heinäkuun ensimmäisenä lauantaina klo 18.15 Yllätys kohtaa Viitosen kotipelissään LehPa/3:n. Kärkikamppailu on tärkeä ottelu molemmilla pisteiden kannalta. Yllätys johtaa lohkoaan puhtaalla pelillä voitettuaan kaikki seitsemän otteluaan. LehPa/3 on lohkon kolmantena neljällä voitolla ja kahdella tappiolla. Lohkon kaksi parasta menee nousukarsintasarjaan.

- Nousun jälkeen teemme joukkueesta houkuttavan paikan erityisesti nuorille yllätystaustaisille pelaajille, jotka edelleen haluavat panostaa jalkapalloon, Kema visioi.

Seura näkee tärkeänä luoda kasvavalle harrastajajoukolle mahdollinen pelaajapolku aikuiseksi asti. Miesten otteluissa kentällä on tällä kaudella nähty neljä B-junioria, joista Pietari Sippola ja Tino Lemmetyinen ovat avanneet myös maalitilinsä aikuisissa.

- Meillä on tällä hetkellä putki pelata muutaman vuoden ikäisestä lapsesta pojissa aikuiseksi saakka ja tytöissä B-junioreihin asti, valmennuspäällikkö iloitsee.

Lisäksi aikuisena voi valita kuntoilemisen seuran väreissä.

Tervetuloa kannustamaan!

Yllätys - LehPa/3 

Paloaukean tekonurmi

La 3.7. klo 18.15