Miesten edustuksen Kolmosen kotiavauksessa vastassa lauantaina 4.5 LehPa klo 12.30. Myös Sofia Parkkinen, sekä Peppi Varonen varalla U16 maaotteluihin

2.5.2024

Yllätyksen miesten edustusjoukkue pelaa kauden ensimmäisen kotiottelunsa parin päivän päästä lauantaina 4.5, kun vastaan astelee paikallisottelussa Kolmosen ennakkosuosikki Lehmon Pallo klo 12.30 Paloaukealla starttaavassa ottelussa. Yllätyksen kauden ensimmäiseksi kotiotteluksi ajateltu matsi Joensuulaista AFC Keltikiä vastaan peruuntui lumisateen vuoksi ja uusi ajankohta ottelulle on maanantai 24.6 klo 19.30.

Yllätys starttasi Kolmosen viime perjantaina Kuopiossa toisen sarjanousijan Zulimanien vieraana. Tasainen ottelu päättyi pistejakoon maalein 2-2 (1-1) Yllätyksessä jalkapallon vuosia sitten aloittaneiden Ali Matarin ja Luka Gerreksen vastatessa Yllätyksen maaleista. Yllätys johti ottelua kahteen otteeseen, mutta Zulut punnersivat kahteen otteeseen tasoihin. Ottelu oli sarja-avaukseksi tyypillisesti hiukan hermostunutta pelaamista, jossa pallon kanssa tuli liikaa virheitä, sekä harhasyöttöjä. Vaikka virheitä pallon kanssa tulikin, niin Yllätyksellä oli myös useampia hyvin rakennettuja tilanteita, joista pelin olisi voinut ratkaista, mutta tällä kertaa niistä ei saatu viimeisteltyä. Pisteiden metsästys jatkuu siis lauantaina LehPaa vastaan klo 12.30

LehPa on avannut sarjan kahdella voitolla, kun sarja-avauksessa se kukisti toisen ennakkoon kärkipäähän kaavaillun Kuopion Kingsin viime hetken maalilla lukemin 3-4 ja viime lauantaina se voitti viime kauden Nelosen mestarin Toivalan Urheilijat selvin 3-0 lukemin. LehPan suurelle yleisölle tunnetuimmat pelaajat lienevät liigassakin useamman kauden pelannut hyökkääjä Toni Tahvanainen (viime kaudella Jippo), ja Jipossa useamman kauden Kakkosta ja Ykköstä tahkonneet Sauli Kettunen ja Teemu Hallikainen. Kannattaa siis tulla lauantaina paikan päälle katsomaan, miten Yllätys taistelee sarjapisteistä nimekästä vastustajaa vastaan.


Yllätyksen Miesten ottelun jälkeen kentällä pelataan B-tyttöjen ykköstä klo 15, kun IK Myran saapuu Yllätyksen B-tyttöjen vieraaksi. Tällä viikolla Yllätyksen naisten edustus sai myös mieluisan Suomen Cup arvontatuloksen, sillä torstaina 9.5 se kohtaa Paloaukean tekonurmella Kansallisen liigan Jyväskylän Pallokerhon klo 17.00! Muitakin hienoja uutisia kuultiin viikolla, kun Yllätyksen B-tytöissa ja naisten joukkueessa pelaavat 2008 syntyneet Sofia Parkkinen, sekä Peppi Varonen valittiin varalle U16-tyttöjen maajoukkueen Uefa Development turnaukseen Slovakiaan. Joukkueeseen valittiin maalivahdit mukaan lukien 20 pelaajaa, ja varalla turnaukseen on valittu 16 pelaajaa. Yllätys onnittelee tyttöjä valinnoista!


Miesten kolmosen ottelu Yllätys - LehPa lauantaina 4.5 klo 12.30 Paloaukealla! 

Otteluun on vapaa pääsy Yllätyksen junioreilla ja toimihenkilöillä (mielellään seuravarustus päällä). Muilta ottelulippu maksaa 3 euroa. Ottelussa on myynnissä myös kausikortteja 20euron hintaan. 

Kahvio palvelee!


B-tyttöjen Ykkönen lauantaina 4.5 Yllätys - IK Myran klo 15.00

Otteluun vapaa sisäänpääsy. Kahvio palvelee!


B-tyttöjen Ykkönen sunnuntai 5.5 Yllätys - ONS/3 klo 14.00

Otteluun on vapaa sisäänpääsy. Kahvio palvelee!