Peppi Varonen (s. 2008) valittu U16 maajoukkueleirille

2.2.2024

Yllätyksen keskikenttäpelaaja Peppi Varonen (s. 2008) on valittu jalkapallon U16 maajoukkueleirille Eerikkilään 13.2 - 16.2.2024. Yllätyksen B-tytöissä, sekä naisten edustusjoukkueessa futsalia ja jalkapalloa pelaavalle Pepille kutsu varsinaiseen leiritykseen on uran ensimmäinen. Reilu vuosi sitten FC Hertasta Yllätykseen siirtynyt Peppi on kuitenkin ollut urallaan muutaman kerran varalla niin maaotteluihin, kuin maajoukkueleirille, mutta nyt valinta on ns. virallinen. Hän on osallistunut myös viime kesänä UEFA A malliryhmäleirille, jonne valittiin 4 joukkueellista Suomen parhaita 08-syntyneitä pelaajia. Tammikuun lopussa Peppi valittiin myös futsalin maajoukkuetoimintaan mukaan, ja hän osallistui UEFA B malliryhmäleirille.

Onnea kasvusta sinivalkoiselle tielle!

Valmennuspäällikkö Markus Ihalaisen kommentit kutsun tultua julki:

"Pelaajana, sekä harjoittelijana Peppi tekee aina täydet 100 prosenttia, joka mahdollistaa kehittymisen. Hän on aina ollut varma pallon kanssa, mutta nyt viime aikoina hän on parantanut kykyään pelata eteenpäin etenemisen mahdollistamiseksi ja pyrkii osallistumaan hyökkäystoimintoihin voimakkaammin. Vaikka hän on pieni pelaaja, hänen pallonriistokykynsä on parantunut paljon ja esimerkiksi edellisellä alueleirillä tammikuussa hän riisti peliosuuksissa ison määrän palloja ja antoi joukkueelle omalla toiminnallaan uuden mahdollisuuden hyökätä.

Yllätyksestä on nyt valittu kaksi pelaajaa U16 maajoukkueleirille (Peppi ja Topi), ja molemmista löytyy paljon samankaltaisuuksia;. Molemmat antavat aina harjoituksissa/peleissä kaikkensa, pyrkivät oppimaan koko ajan uutta, molemmat liikkuvat tarpeeksi ja ovat tehneet sitä varhaislapsuudesta asti, sekä ovat viettäneet harjoitusten ulkopuolella paljon aikaa jalkapallon parissa, jotta tarpeeksi hyvä tekninen taso on saavutettu. Toivottavasti näiden pelaajien esimerkit innostavat myös muita seuran pelaajia haastamaan itseään lisää ja testaamaan omia rajojaan jalkapalloilijana"

Palloliiton uutinen maajoukkueleiristä