Topi Mustonen (s. 2008) valittu jalkapallon U16 maajoukkueleirille, Annika Parkkinen ja Peppi Varonen osallistuivat futsalin maajoukkue-ehdokkaiden leirille tammikuussa

31.1.2024

Yllätyksen Topi Mustonen on valittu jalkapallon U16 maajoukkueen leirille Eerikkilään 12.2.-15.2.2024. Onnea huikeasta kasvusta sinivalkoiselle tielle! Seuran Miesten edustusjoukkueessa, sekä  A/B-junioreissa pelaavalle, sekä harjoittelevalle pelaajalle kutsu on jalkapallouran ensimmäinen. Viime vuoden lopulla Topi valittiin 80 pelaajan joukossa Alueturnauksen tähdistökentälliseen oikean laitapakin tontille. Noilla alueturnauksen näytöillä oli iso painoarvo Erkka V. Lehtolan kootessa 2008 syntyneitä vuoden ensimmäiselle maajoukkueleirille.


Valmennuspäällikkö Markus Ihalaisen kommentit kutsun tultua julki:


"Pelaajana Topi keskittyy harjoituksissa hyvin ja pyrkii oppimaan koko ajan uutta sekä korjaamaan puutteitaan. Ja mikä tärkeintä, hän tekee asiat aina niin hyvin kuin pystyy, jonka takia kehitystä tulee ei vain jalkapallossa, vaan elämässä ylipäätänsä.


Myös pelaajan omatoimiset liikunta-ajat ja jalkapallon toistojen määrät ovat hyvällä tasolla (noin 20h viikossa), jolloin hyvä perusliikunnallisuus ja tekninen taso on saavutettu. Maajoukkuekutsu on myös signaali jokaiselle seuran pelaajalle, että vaikka kaikki joukkueet eivät pelaakaan korkeimpia mahdollisia tasoja, niin pelaajan oma toiminta on tärkeintä, ja pelaajaa pyritään tukemaan matkalla omiin tavoitteisiinsa."


Palloliiton uutinen maajoukkueleiristä: https://www.palloliitto.fi/ajankohtaista/u16-pojat-nimetty-helmikuun-maajoukkueleirille-2024

Tyttöjä futsal-leirillä

Yllätyksen T19 Liiga-joukkueen pelaajista Annika Parkkinen (mv) ja Peppi Varonen osallistuivat tammikuun lopulla futsalin maajoukkue-ehdokkaiden leirille. Tytöt pääsivät UEFA B -malliryhmäleirille Eerikkilään näyttämään taitojaan.

Uutinen valinnasta Palloliiton sivuilla

Tytöt pelaavat vielä Liigan kotiotteluita kaksin kappalein. Tervetuloa kannustamaan T19 Liiga -otteluihin 3.2. ja 2.3. Tavoitteena joukkueella pelata Suomen mestaruudesta maaliskuun lopulla.