2014-2015 Tytöt                                         YlyT1415


Tervetuloa Yllätyksen tytöt 2014-2015 joukkueen sivuille!

Joukkue on perustettu kesällä 2021. 

UUDET PELAAJAT OVAT LÄMPIMÄSTI TERVETULLEITA MUKAAN JOUKKUEEN TOIMINTAAN!


HARJOITUKSET 2024

  • Tiistai klo 17:45-19:00 Paloaukea
  • Keskiviikko klo 17:45-19:00 Paloaukea
  • Torstai klo 18:45-20:00 Paloaukea


JOUKKUEEN TOIMINTAA TUKEMASSA VUONNA 2024


PELIT

Talvi 2023-2024

Osallistumme yhdellä joukkueella Palloliiton futsalin itäisen alueen P10-sarjaan. 

Jalkapalloa pelaamme kuplaliigassa ja harjoittelemme 8v8 peleihin siirtymistä.

Kevät, kesä ja syksy 2024

Tarkoituksemme on osallistua Palloliiton itäisen alueen P9-sarjaan. Tämän lisäksi tulemme pelaamaan paikallispelejä kortteliliigassa ja futiskarusellissa. Kaikissa näissä pelitapa on 5v5.

Kesän ja syksyn aikana tavoitteemme on osallistumaan ainakin kolmeen isompaan turnaukseen. Joukkueemme on jo ilmoitettu 14.-15.9.2024 Jyväskylässä pelattavaan Hippo-turnaukseen.


KUSTANNUKSET

Joukkueen toimintamaksu on 40 €/kk. 

Toimintamaksun lisäksi kerran vuodessa tulee maksettavaksi 

  • pelipassi 27€
  • vakuutus (Palloliiton vakuutus vuodelle 2024 maksaa 5€)
  • seuran jäsenmaksu 20€

Kauemmaksi suuntautuvien turnausreissujen kulut laskutetaan erikseen. Teemme ympäri vuoden paljon talkootöitä, jotta joukkue pystyisi maksamaan osan turnauskuluista (majoitus, ruokailut ja matkat).


MUKAAN JOUKKUEESEEN

Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia koko ajan!

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, jolloin voit tulla testaamaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on!

Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain sisäharjoituksiin futsal- tai sisäpelikengät, ulkoharjoituksiin ja Rantakylän halliin nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon, jos sellainen sattuu löytymään (koko 3 tai 4). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa.  

Pelit voivat vaikuttaa treeniaikatauluihin ja paikkoihin. Jos olet tulossa kokeilemaan, niin varmistathan jojolta tai valmentajalta mahdolliset muutokset.

 Ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja hyppää mukaan! 


JOUKKUEEN TOIMINTAPERIAATTEITA

  • Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä.
  • Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa.