Ohjeita myyjäperheelle ja ostajalle

Nimikkotonttikeräys hallin hyväksi

 

Ylämyllyn Urheiluhalli Oy rakentaa Jyrin Paloaukealle jalkapallohallin. Rakennustyömaan pohjatyöt tekee kunta, joka on aloittanut urakan lokakuussa 2018.

Uuden urheiluhallin tekonurmen alue muodostaa 40*60 metrin eli 2400 neliömetrin alueen.

Ylämyllyn Yllätys ry kerää varoja hallin rakentamiseen seuran omarahoitusosuuden kattamiseksi ns. Nimikkotonttikaupalla.

Käytännössä kerätään 30 €:n suuruisia lahjoituksia. Vastineeksi yhdestä (1) lahjoituksesta lahjoittaja saa ns. Nimikkotontin. Nimikkotontti on yhden neliömetrin ala urheiluhallin tekonurmesta. Käytännössä lahjoittaja ei saa omistus- tai vuokrananto-oikeutta ko. alaan. Sen sijaan hän saa numeroidun kunniakirjan. Numero osoittaa yksilöidyn nimikkotontin. Kullakin nimikkotontilla on vain yksi kunniakirja. Jokainen voi tarkistaa Yllätyksen nettisivuille laitettavasta kartasta, missä kohden kenttää oma nimikkotontti sijaitsee.

 

Lahjoituksen tekijälle:

*Yksilöity Nimikkotontti.

*Nimikkotonttia vastaava kunniakirja.

*Hieno tilaisuus olla mukana mahtavassa hankkeessa, joka tarjoaa lapsille, nuorille ja myös aikuisille liikuntatilan vuosikymmeniksi eteenpäin Liperin Ylämyllyn Jyrissä.

*Lahjoittajille juhlatilaisuus talvella 2019-20, jolloin paikalle kutsutaan Nimikkotontin lunastaneet. Mikäli henkilö jättää yhteystietonsa jojon listaan, hän saa kutsun tilaisuuteen. Tarkoitus on ottaa valokuva, jossa jokainen lahjoittaja on kunniakirjassa yksilöidyllä Nimikkotontillaan. Luvassa on myös tarjoilua ja muuta ohjelmaa.

 

Lahjoituksen tekeminen:

Lahjoittaja saa kunniakirjan, jossa on lahjoituksen tekemiseen ohjeet. Käytännössä ohjeistamme tekemään 30 €:n suuruisen tilisiirron Ylämyllyn Yllätyksen lahjoitustilille FI5152342020030303, joka on perustettu vain tätä keräystä varten. Tilisiirtoon pitää laittaa viestiksi Nimikkotontin numero, joka on merkitty Kunniakirjaan. Mikäli tontteja on useampia, tontin numerot erotetaan pilkulla.

 

Yhdelle myyjäperheelle jää keräyslistan kopiossa tietyt tontit myytäväksi. Myyjä kirjaa tähän jojolta saamaansa kopioon tontin ostajan nimen tonttia vastaavan numeron kohdalle. Perään kirjoitetaan sähköposti, mikäli ostaja haluaa kutsun juhlatilaisuuteen. Myyjä kirjaa oman nimensä kohtaan ”vastaanottaja”. Kun myyjä on saanut tonttinsa myytyä, hän palauttaa jojolle keräyslistan kopion. Myyntiaikaa ensimmäisessä vaiheessa on joulukuun 2018 loppuun saakka.

 

Itä-Suomen poliisilaitoksen keräyslupa RA/2018/415

 

Lisätietoja:

Arto Mononen

050 388 6602, mononen.yllatys@gmail.com