2014 pojat

Tervetuloa Yllätyksen 2014 poikien joukkueen sivuille!


(Uuden pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.)


Harjoittelemme ulkokaudella kahdesti viikkoon Paloaukean tekonurmella


Maanantaisin klo 17.00 - 18.00

Keskiviikkoisin klo 17.00 - 18.00


Harjoitusaikamme talvikaudella 2021-2022 ovat

Keskiviikko klo 18.00 - 19.00 Jyrin Liikuntahalli

Perjantai klo 16.30 - 17.45 Ylämyllyn Yläkoulu


*Joukkueenjohtajina toimivat Risto-Matti Simontaival

(p. 050 530 6803, s-posti: rm.simontaival@gmail.com)

ja Osmo Koponen 

(p.  044 5346914, s-posti. osmo.koponen@gmail.com

*Kaikkien toimihenkilöiden yhteystiedot löytät täältä.

*Joukkueen toimintamaksu on 35 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi ja vakuutus, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim. perhefutiksessa tai pallokerhossa. Passi ja vakuutus maksavat yhteen 9€ ja ovat voimassa loppuvuoden ajan.

*Uudella pelaajalla on mahdollisuus ennen maksujen maksamista käydä ensin kokeilemassa harkoissa kahden viikon ajan, onko jalkapallo ja ohjattu toiminta tällä hetkellä oma juttu.

Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan. Voit kysellä lisää joukkueenjohtajalta.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.

*Joukkuuen pelisääntöihin voit tutustua täällä.

Ennen harkkoja:

* Harjoituksiin tarvitset mukaan: Urheiluvarustuksen, nappulakengät (lenkkarit käyvät aluksi, sisäharjoituksissa futsalkengät), pallon (koko 3) ja juomapullon (treeneissä juostaan).

Ilmoittautuminen oheisella lomakkeella, vaikka heti.

TERVETULOA MUKAAN!