2016 pojat

Tervetuloa Yllätyksen pojat 2016 joukkueen sivuille!Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.


Otamme joukkueeseen pelaajia koko ajan. Täytä rohkeasti sivun alareunan lomake ja hyppää mukaan!  

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden kokeilujaksolla, jolloin voit tulla kokeilemaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. 


Harjoitusaikamme kesäkaudella 2024 ovat seuraavat. 15.4 alkaen

Maanantai klo 17.00 - 18.00 Paloaukean tekonurmi

Keskiviikko klo 18.00 - 19.00 Paloaukean tekonurmi


Harjoitusaikamme sisäkaudelle 2023-24 ovat seuraavat

Tiistai klo 17.30 - 18.30 Ylämyllyn Yläkoulu

Lauantai klo 13.00 - 14.00 Jyrin liikuntahalliToimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Jos kokeilujakson jälkeen ei halua jatkaa joukkueessa, ei sen kuun kuukausimaksua tarvitse maksaa. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain nappulakengät/lenkkarit (talvikaudella futsalkengät/sisäpelikengät), urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa


Joukkuetta valmentaa Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus "Kema" Ihalainen

(p. 050 543 7003, s-posti: ihalainen.markus@gmail.com)


Joukkueen toimintamaksu on 40€/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9€ ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. Myös peliasusta ja muista mahdollisista varusteista tulee jonkin verran kustannuksia.  

Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.


TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN

Voisin toimia joukkueen toiminnassa seuraavassa roolissa