Kevään 2024 jalkapallokoulu tytöille ja pojille sekä Playmakers pienille tytöillePuraisiko futiskärpänen? Haluaisitko sinäkin laukoa kuin Robert Taylor, puolustaa kuin Natalia Kuikka  ja torjua kuin Hradecký? Keväällä 2024 pääset tutustumaan palloiluun helposti jalkapallokoulun avulla. Kuukauden jalkapallokoulun jälkeen pelipaita on asettunut jo mukavasti yllesi ja pallokin pysyy hienosti jalassa.

John Deere -jalkapallokouluun ovat tervetulleita 5-10-vuotiaat pojat ja tytöt (2013–2019 syntyneet) – erityisesti kaikkein pienimmillä junnuilla huoltajat ovat toivottua seuraa. Lapset ovat koko jalkapallokoulun ajan omissa ikäistensä ryhmissä.

Jalkapallokoulu alkaa seitsemällä treenikerralla maanantaisin ja torstaisin 13. toukokuuta alkaen. Jalkapallokoulun harjoitteluosuus päättyy omaan turnaukseen. Jalkapallokoulun kaikki tapahtumat ovat Paloaukean tekonurmella, ellei toisin ilmoiteta.

Harjoitukset ovat eri ikäryhmillä:
– vuosina 2017–2019 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 17–18 
– vuosina 2013–2016 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 18-19

Ilmoittautuneiden ikäjakaumiin voidaan tehdä tarkennuksia tai yhdistämisiä perheiden kanssa sovitusti ilmoittautumisten perusteella.

Harjoitusturnauksen jälkeen jokaisen lapsen jalkapallokoulun osallistumismaksuun kuuluu neljä harjoittelukertaa oman ikäisten joukkueessa. Näiden ensimmäisten viikkojen jälkeen voit itse päättää, haluatko jatkaa harrastusta joukkueessa.

Jaliskoulun hinta on 75 euroa, sisaralennus –10 euroa. Jos haluat ilmoittaa mukaan sisaruksen, ilmoita hänet erikseen mukaan ja maksa tulleella laskulla 65 euroa (kuittaamme loppusumma automaattisesti laskusta pois). Hinta sisältää 12 kerran jaliskoulun, pallon, oikean pelipaidan, vakuutuksen, mitalin ja kunniakirjan. 

Jalkapallokoulun kapteeni on Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus Ihalainen.
Lisätietoja Markukselta eli Kemalta 0505437003 tai ihalainen.markus@gmail.com

Jalkapallokouluun ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Linkistä pääset luomaan MyClub-tilin ja ilmoittautumaan jalkapallokoulu-ryhmään.

Pojat ja tytöt 2017-2019 klo 17-18 ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

Pojat ja tytöt 2013-2016 klo 18-19 ILMOITTAUDU TÄSTÄ 

Aloita uusi, elämänmittainen harrastus! #rakastetuinlaji


UEFA Playmakers -ohjelma opettaa 4–6-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta.

Yllätyksen Playmakers-seikkailussa harjoitukset on rakennettu Disneyn Frozen-tarinoiden maailmaan, jonka avulla tytöt pääsevät ottamaan ensiaskeliaan jalkapallon parissa hauskassa ja opettavaisessa ympäristössä. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers -seikkaiuun sukelletaan kahdeksalla satukerralla maanantaisin ja torstaisin 13. toukokuuta alkaen.

Tarinaharjoitukset ovat 
–>  klo 18-18.45 v. 2018-2019 syntyneet sekä reippaat 2020 syntyneet tytöt. Harjoitusten jälkeen voit vielä pelailla ohjaajien kanssa vartin verran, jos virtaa riittää.

UEFA Playmakers -seikkailun osallistumismaksu on 40 euroa. Hinta sisältää 8 kerran seikkailun ja 4 kerran tutustumisen oman ikäisten joukkueeseen, vakuutuksen, korttelipassin, mitalin ja Frozen-kunniakirjan. Lisäksi voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä oikean pelipaidan ja oman pallon tai vaikkapa fanihuivin.

Frozenin tarinankertojat ovat seuramme valmentajia, jotka ovat jo konkari seikkailijoita.

Lisätietoja valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselta ihalainen.markus@gmail.com , 050 543 7003

UEFA Playmakers -seikkailuun ilmoittaudutaan MyClubin kautta. Linkistä pääset luomaan MyClub-tilin ja ilmoittautumaan haluamaasi ryhmään.

Playmakers klo 18-18.45 (2018–2020 syntyneet)  ILMOITTAUDU TÄSTÄ

Lue seuramme uutinen ohjelmaan mukaan pääsemisestä tästä.

Kuva kevään 2022 ryhmän ensimmäiseltä Playmakers-kerralta.