Joukkeen säännöt


Pelaajien säännöt


1.Teen parhaani harjoituksissa ja pelissä. Annan myös pelikavereille harjoittelu- ja pelirauhan. 

2. Kaverin kanssa voi jutella ennen tai jälkeen harjoitusten.

3. Kannustan pelikavereita ja olen reilu kaikille. 

4. Juomapullot pidetään sovitussa paikassa treenien ja pelien aikaan. Juomassa käydään reippaasti juomatauolla, jonka jälkeen palataan kentälle jatkamaan.

5. Kiusaaminen ja harjoitusten häiritseminen on kiellettyä. Valmentajalla on oikeus laittaa pelaaja jäähylle tai pahimmassa tapauksessa kotiin harjoituksista. Jos pelaaja laitetaan kotiin, ilmoitetaan myös huoltajalle sekä keskustellaan valmentajan, pelaajan ja vanhemman kesken asiasta.Vanhempien säännöt


1. Huolehdin että lapseni on ajoissa tapahtumissa.

2. Jos pelitapahtumasta myöhästyy, ilmoitus valmentajalle joukkueen omaan whattsapp-ryhmään.

3. Olen omalla käytökselläni esimerkkinä pojille sekä kentällä että sen ulkopuolella. En tule joukkueen tapahtumiin alkoholin vaikutuksen alaisena. En myöskään tupakoi joukkueen  läheisyydessä. Jos epäasiallista käytöstä havaitaan niin joukkueen tausta henkilöillä on oikeus puuttua tilanteeseen. 

4. Merkkaan Myclubiin estynyt, jos lapseni ei pääse tapahtumaan. Laitan myös syyn miksi lapsi ei pääse treeneihin. Teen tämän ajoissa.

5. Peleissä vanhemmat eivät saa ohjata peliä/poikia vaan tämän tekee valmentajat. Vanhemmat saavat kannustaa vaihtopenkin vastakkaisella puolella.

6. Kannustan lastani myös omatoimiseen harjoitteluun ja leikkiin pallon kanssa. 

7. Kaikissa kysymyksissä, jotka liittyvät valmennukseen, pelaamiseen tai treenaamiseen, ota yhteyttä valmentajiin tai valmennuspäällikköön.