Pojat 2017 - 2018

Tervetuloa Yllätyksen pojat 2017-2018 joukkueen sivuille!Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.


Otamme joukkueeseen pelaajia koko ajan. Täytä rohkeasti sivun alareunan lomake ja hyppää mukaan!  

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden kokeilujaksolla, jolloin voit tulla kokeilemaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. 


Harjoitusaikamme sisäkaudella 2023-24 ovat seuraavat:

Keskiviikko klo 16.40 - 17.40 Jyrin liikuntahalli

Lauantai klo 12.00 - 13.00 Jyrin liikuntahalli


Harjoitusaikamme kesäkaudella 2023 ovat seuraavat

Torstai klo 17.00 - 18.00 Paloaukean tekonurmi

Perjantai klo 18.00 - 19.00 Paloaukean tekonurmi


Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Jos kokeilujakson jälkeen ei halua jatkaa joukkueessa, sen kuukauden toimintamaksua ei tarvitse maksaa. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain nappulakengät/lenkkarit (talvikaudella futsalkengät/sisäpelikengät), urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa


Joukkuetta valmentaa Yllätyksen Junioripäällikkö Aukusti Korhonen

(p. 050 4961983, s-posti: aukusti.korhonen@gmail.com)


Joukkueen toimintamaksu on 40€/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 10€ ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. Myös peliasusta ja muista mahdollisista varusteista tulee jonkin verran kustannuksia.  

Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.


TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN


Voisin toimia joukkueen toiminnassa seuraavassa roolissa