Hae tukea futisharrastukseen!

Harrastaako lapsesi tai nuoresi jalkapalloa Ylämyllyn Yllätyksessä? Tai oletteko miettineet jalkapalloharrastuksen aloittamista? Onko perheen toimeentulo pienentynyt hankalan elämäntilanteen vuoksi? Tarjoamme perheellenne mahdollisuuden hakea seuralta tukea lapsen jalkapalloharrastuksen kustannuksiin - haluamme, että jokaisella lapsella on mahdollisuus harrastaa.


Ohjeita avustuksen hakemiseen:

Täytä alla oleva lomake. Se saapuu lähettämisen myötä seuran puheenjohtajan ja toisen johtokunnan jäsenen käsittelyyn. Mikäli et saa tietoa avustuksesta muutaman viikon sisällä, ota yhteyttä toimisto.yllatys@gmail.com.

Avustusta voidaan myöntää seuramaksuun, jolloin perheelle jää omavastuuna maksettavaksi mahdolliset joukkuetoiminnan muut kulut (valmennus, pelireissut jne.). Kerrallaan vapautus seuramaksusta voidaan myöntää korkeintaan vuodeksi (12 kk).

Harrastuksen aloittajaa voidaan tukea lisäksi peliasun hankinnassa. Avustusta voidaan myöntää myös jalkapallokoulun tai perhefutiksen maksuun (50%).

Jäsenmaksuun, leireihin, muihin kuluihin (turnausreissut, muut vaatteet jne.) avustusta EI voi saada.

Avustusta voidaan myöntää useammalle saman perheen lapselle.

Avustusta ei myönnetä takautuvasti muuten kuin painavasta syystä, joten ole yhteydessä meihin mahdollisimman pian apua tarvitessasi.

Avustusta ei makseta rahana, vaan summa hyvitetään laskuista.


Minkälaiselle tuelle on tarve? *
Muut saadut avustukset?


Perheiden tukemisen mahdollistavat muun muassa yritysten lahjoitukset tähän tarkoitukseen. 

Yrittäjä tai yksityishenkilö, haluatko olla mukana tukemassa tärkeää työtämme? Ota yhteyttä toimisto.yllatys@gmail.com tai 050 491 4604 (Jutta Kurki, pj.).

Vähävaraisten rahastoon lahjoittaneet ja nimensä julkistamiseen suostuneet yritykset/tahot:

Stadium