2014-2015 Tytöt

Tervetuloa Yllätyksen tytöt 2014-2015 joukkueen sivuille!

Joukkue on perustettu kesällä 2021. 

Uudet pelaajat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan!


Joukkuetoiminta alkaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, jolloin voit tulla testaamaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia koko ajan. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaamme ja hyppää mukaan! 


Harjoitusaikamme kaudella 2021-22 ovat seuraavat

  • Maanantai klo 18:00 - 19:00 Ylämyllyn yläkoulun sali
  • Lauantai klo 14:00 - 15:00 Ylämyllyn yläkoulun sali 

Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain sisäharjoituksiin futsal- tai sisäpelikengät, ulkoharjoituksiin nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa. 

Joukkueen toimintamaksu on 35 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9 € ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. 


Joukkueen toimintaperiaatteita:

  • Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä.
  • Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.