2014-2015 Tytöt

Tervetuloa Yllätyksen tytöt 2014-2015 joukkueen sivuille!Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.Joukkueen toiminta alkaa Torstaina 3.6.2021 harjoituksilla Paloaukean tekonurmella. Joukkuetoiminta alkaa kuukauden kokeilujaksolla, jolloin voit tulla kokeilemaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. Otamme joukkueeseen pelaajia koko ajan. Täytä rohkeasti sivun alareunan lomake ja hyppää mukaan! Harjoitusaikamme kaudella 2021 ovat seuraavat

Torstai klo 18.00 - 19.00 Paloaukean tekonurmi

Sunnuntai klo 11.30 - 12.30 Paloaukean tekonurmi (HUOMAA ERI AIKA, KUIN JOISSAKIN ESITTEISSÄ)


Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kuukauden mittaiselle kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa. 


Joukkuetta valmentaa Venla Mäkiranta

Lisätietoja antaa valmennuspäällikkö Markus Ihalainen, ihalainen.markus@gmail.com


Joukkueen toimintamaksu on 30 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 9€ ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. Lisäksi varsinaisessa perustamiskokouksessa joukkuee sopii varustehankinnoista, jotka tulevat tämän maksun päälle. Joukkueen perustamiskokous pidetään kesäkuussa myöhemmin ilmoitettuna aikana.


Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.


TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN

Voisin toimia joukkueen toimihenkilönä *