Nuori tule töihin Yllätykseen. Täytä lomake niin olemme yhteydessä!

Ylämyllyn Yllätys työllistää vuosittan 10-20 nuorta erilaisiin tehtäviin. Erityisesti työllistämme reippaita nuoria erilaisiin jalkapallon ohjaustehtäviin, mutta myös muunlaisia töitä on seurassamme tarjolla (esimerkiksi some/tietotekniikka). Ohjauspuolella jalkapallotausta katsotaan eduksi, mutta eniten arvostamme reippautta ja heittäytymistä työtehtäviin.  Lue alta mahdollisista työtehtävistämme, sekä täytä sivun lopussa oleva lomake ja tule töihin Yllätykseen.


- Ylämyllyn Yllätys järjestää noin kuukauden kestävän jalkapallokoulun 5-10-vuotialle lapsille keväällä toukokuun alkupuolella, sekä syksyllä koulujen alettua (tarkemmat päivät varmistuvat alkuvuodesta). Jalkapallokoulu koostuu seitsemästä harjoitustapahtumasta viikolla (2 krt/viikko), sekä yhdestä harjoitusturnauksesta viikonloppuna, eli kahdeksasta tapahtumasta. Harjoitukset ovat välillä klo 17-19 ja näihin harjoituksiin tarvitsemme reippaita ohjaajia vetämään harjoitukset. Jos haluaa, niin on mahdollista ohjata kaksi ryhmää peräkkäin (2 h töitä kerralla) tai vain yhden ryhmän päivässä (1 h). Kaikkiin harjoituksiin tulee harjoitusohjelma, sekä harjoitteet etukäteen, joten harjoitusten suunnitteluun ei mene aikaa. Tärkeintä on harjoitusten sisäistäminen etukäteen ja harjoitteiden innokas ja lapsiystävällinen läpivienti.


- Yllätys järjestää kesällä koulujen kesäloman aikana jalkapalloleirejä, joihin tarvitsemme ohjaajia. Leirien tarkat aikataulut vahvistuvat alkuvuodesta ja toimintaa leireillä on päivisin klo 10-14 välisenä aikana maanantaista perjantaihin. Leirillä olevat lapset ovat iältään 5-13-vuotiaita tyttöjä sekä poikia. Jalkapalloleireillä valmennusohjelma tulee ohjaajille valmiina, joten tärkein taito on harjoituksen sisäistäminen ja sen innostava, sekä lapsiystävällinen läpivienti. Työhön kuuluu myös lapsien valvominen ruokailuissa, sekä tauoilla.


- Yllätyksessä on mahdollisuus tulla mukaan myös viikoittaiseen toimintaan joukkueiden apuohjaajaksi. Tällöin töitä olisi viikoittain pääosin ilta-aikoihin ja joskus töitä on myös viikonloppuisin. Tällöin toimisit määritellyn joukkueen toiminnassa vakituisesti yhdessä vastuuvalmentajan, sekä joukkueen muiden valmentajien kanssa. Arvostamme heittäytymiskykyä, rohkeutta, jalkapallotaustaa, sekä sitoutuneisuutta.

- Yllätys etsii myös uusia pelinohjaajia, joiden tehtävä on ohjata/tuomaroida pienten lasten otteluita. Pelinohjaajia tarvitsemme kortteliliigan tapahtumissa, sekä joukkueiden turnauksissa/harjoitusotteluissa. Osaatko jalkapallosäännöt kohtalaisesti? Tällöin homma voi olla sinun ja seura kouluttaa pelinohjaajia, joten ilman koulutusta ei tarvitse tapahtumiin mennä. Töitä on varsinkin pelikaudella satunnaisesti viikolla, sekä viikonloppuina.

- Oletko erityisen taitava somessa? Haluatko kuvata, tai kirjoittaa Yllätyksen toiminnasta? Erilaisia someen  tai tietotekniikkaan liittyviä töitä on mahdollista tehdä Yllätyksessä. Ole yhteydessä ja kerro osaamisalueesi ja vahvuutesi.

- Yllätyksessä on mahdollista suorittaa myös koululaisten TET-työharjoitteluita sekä taksvärkkipäiviä. Mahdollisia hommia ovat apuohjaajana toimimiset, tietotekniikkaan painottuvat tehtävät (esim. streampalvelut/SOME), valo-  tai videokuvaaminen sekä kirjoitustyö. Ole rohkea ja ole yhteydessä, niin löydämme sinulle sopivan työn


Jos kiinnostuit, niin täytä alla oleva lomake ja kerro rohkeasti itsestäsi, niin olemme yhteydessä

Olen kiinnostunut seuraavanlaisista työtehtävistä