2013 Pojat

Tervetuloa Yllätyksen pojat 2013 joukkueen sivuille!Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan. Ilmoittautuminen joukkueeseen sivun alareunassa.Joukkueen toiminta alkoi 1.6.2021 harjoituksilla Paloaukean tekonurmella. Joukkuetoiminta alkaa kahden viikon kokeilujaksolla, jolloin voit tulla kokeilemaan millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita kokeilujaksosta. Otamme joukkueeseen pelaajia koko ajan. Täytä rohkeasti sivun alareunan lomake ja hyppää mukaan!

Harjoitusaikamme Kesäkaudella 2024 ovat seuraavat. 15.4 alkaen 

Maanantai klo 17.45 - 19 Paloaukea

Keskiviikko klo 17.45 - 19 Paloaukea

Torstai klo 18.45 - 20 Paloaukea


Harjoitusaikamme Talvikaudella 2023-24 ovat seuraavat

Maanantai klo 18.00 - 19 Ylämyllyn Yläkoulu

Keskiviikko klo 19.00 - 20 Ylämyllyn Yläkoulu

Sunnuntai klo 17.45 - 19.00 Rantakylän jalkapallohalli (ei joka su)


Toimintaa voi tulla kokeilemaan ilmaiselle kahden viikon mittaiselle kokeilujaksolle. Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain nappulakengät/lenkkarit (sisällä futsalkengät/sisäpelikengät), urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilujaksolla olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. Jalkapallokoulussa


Joukkuetta valmentaa Jalmari Haapea


Joukkueenjohtajat: Elisa Niemelä (p. 050 4326026, elisa.k.niemela@gmail.com) ja Noora Ntaba (p. 0451180222, noora.ntaba@gmail.com)


Joukkueen toimintamaksu on 40 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi pelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 31€ (27€+4€), jos pelaaja haluaa pelata palloliiton pelejä, ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. Jos pelaaja haluaa olla mukana vain alueen seurojen järjestämissä peleissä pelipassi+vakuutus maksavat 10€ (6€ + 4€). Varustetilauksia joukkue tekee tarpeen mukaan. 


Joukkueen toimintaperiaatteita:

* Tavoitteena on tarjota pelaajille laadukas, hauska ja turvallinen paikka kehittyä taitavaksi jalkapalloilijaksi, sekä oppia toimimiaan ryhmässä kavereiden kanssa hyvässä joukkuehengessä. 

*Vanhemmilla on mahtava mahdollisuus olla mukana lapsen harrastuksessa alusta asti monella tavalla. Kaikille löytyy omaa osaamista ja kiinnostusta vastaavaa puuhaa, mutta ketään ei toki myöskään pakoteta osallistumaan.

* Toimintaa toteutetaan ammattivalmentajan johdolla, mutta vapaaehtoisia apuvalmentajia tarvitaan heti ensimmmäisestä kerrasta lähtien, jotta harjoitukset saadaan käyntiin mahdollisimman laadukkasti. Näin takaamme pienille futaajan aluille riittävän mielekkään ja turvallisen ympäristön oppia sekä onnistua pienryhmissä.


TÄYTÄ ALLA OLEVA LOMAKE JA HYPPÄÄ MUKAAN

Haluaisin mahdollisesti toimia joukkueen toimihenkilönä