Futisleirit 2024 kesäkuussa ja heinäkuussa

Ylämyllyn Yllätys järjestää tänä kesänä kaksi jalkapalloleiriä, ensimmäisen futisleirin kesäkuussa loman alkaessa ja toisen keskikesällä Paloaukean tekonurmella Jyrissä.

Futisleirit on tarkoitettu 2011 – 2017 syntyneille tytöille, sekä pojille ja leirin hinta on 80 €/vko/pelaaja  (sis. ohjauksen sekä lämpimän ruoan). Leirit toteutetaan päiväleireinä ja aktiivinen aika leirillä on klo 10-14.

Leiri sopii niin vasta-alkajalle, kuin jo pitkään pelanneelle pelaajalle. Pelaajat jaetaan leirillä omaa ikävuotta/tasoa vastaaviin pienryhmiin, jotta pelaajille taataan mahdollisimman paljon onnistumisia, sekä iloa. Leirin suunnittelusta vastaa valmennuspäällikkö Markus Ihalainen ja valmentajina leirillä toimivat Yllätyksen valmentajat. Leirille mukaan tarvitset liikuntavarustuksen (säänmukainen), sekä juomapullon. Yllätyksen leirillä opetellaan jalkapalloa ja se on loistava paikka myös ensi askelten ottamiseen jalkapallon parissa. Leirillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu, sekä yhdessä tekemisen ilo! Leirille ovat tervetulleita Yllätyksen sekä muiden seurojen pelaajat, että myös aivan uudet kokeilijat. 

Osallistujat tarvitsevat oman tapaturmavakuutuksen tai heillä pitää olla voimassa korttelipassin tai pelipassin yhteydessä hankittu valinnainen vakuutus.


Futisleiri 1 KESÄKUU

Milloin: maanantai 3.6. – perjantai 7.6.  klo 10-14

Missä: Paloaukean tekonurmi (Tykistöntie, 80400 Ylämylly)

Kenelle: tytöt/pojat 2011 – 2017 syntyneet

Hinta: 80  €/viisi päivää/pelaaja (sis. ohjaus, lämmin ruoka), pallo, fanipaita tai fanihuivi lisähintaan

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

(Huom! Jos sinulla ei ole myclub tunnuksia, sinun pitää ensin rekisteröityä ja luoda tunnus)Futisleiri 2 HEINÄKUU

Milloin: maanantai 1.7. – perjantai 5.7.   klo 10-14

Missä: Paloaukean tekonurmi (Tykistöntie, 80400 Ylämylly)

Kenelle: tytöt/pojat 2011 – 2017 syntyneet

Hinta: 80  €/viisi päivää/pelaaja (sis. ohjaus, lämmin ruoka), pallo lisähintaan 20 euroa

ILMOITTAUDU TÄSTÄ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

(Huom! Jos sinulla ei ole myclub tunnuksia, sinun pitää ensin rekisteröityä ja luoda tunnus)