Futisleirit 2022 kesäkuussa ja heinäkuussa - sekä elokuussa

Ylämyllyn Yllätys järjestää tänä kesänä kolme jalkapalloleiriä, ensimmäisen kesäkuussa loman alkaessa, toisen heinäkuussa ja kolmannen ennen kouluvuoden alkamista elokuussa Paloaukean tekonurmella Jyrissä.

Leirit on tarkoitettu 2009 – 2015 syntyneille tytöille, sekä pojille ja leirin hinta on 75 €/vko/pelaaja tai 45 euroa/kolme päivää/pelaaja (sis. ohjauksen sekä lämpimän ruoan). Leirit toteutetaan päiväleireinä ja aktiivinen aika leirillä on klo 10-14.

Leiri sopii niin vasta-alkajalle, kuin jo pitkään pelanneelle pelaajalle. Pelaajat jaetaan leirillä omaa ikävuotta/tasoa vastaaviin pienryhmiin, jotta pelaajille taataan mahdollisimman paljon onnistumisia, sekä iloa. Leirin suunnittelusta vastaa valmennuspäällikkö Markus Ihalainen ja valmentajina leirillä toimivat Yllätyksen valmentajat. Leirille mukaan tarvitset liikuntavarustuksen (säänmukainen), sekä juomapullon. Yllätyksen leirillä opetellaan jalkapalloa ja se on loistava paikka myös ensi askelten ottamiseen jalkapallon parissa. Leirillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu, sekä yhdessä tekemisen ilo! Leirille ovat tervetulleita Yllätyksen sekä muiden seurojen pelaajat, että myös aivan uudet kokeilijat. 

Leirit järjestetään koronaturvallisuus ja koronaohjeistukset huomioiden. Osallistujat tarvitsevat oman tapaturmavakuutuksen. 


Futisleiri 3 ELOKUU

Milloin: maanantai 8.8. – keskiviikko 10.8.  klo 10-14

Missä: Paloaukean tekonurmi (Tykistöntie, 80400 Ylämylly)

Kenelle: tytöt/pojat 2009 – 2015 syntyneet

Hinta: 45  €/kolme päivää/pelaaja (sis. ohjaus, lämmin ruoka), Niken pallo lisähintaan 18 euroa

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

(Huom! Jos sinulla ei ole myclub tunnuksia, sinun pitää ensin rekisteröityä ja luoda tunnus)