Perhefutis

Ylämyllyn Yllätys järjestää perhefutista noin 3-6-vuotiaille tytöille ja pojille tukijoukkoineen. Perhefutikseen osallistutaan yhdessä oman vanhemman tai muun aikuisen kanssa. Perhefutista ohjaa seuran junioripäällikkö Ville Homanen. Kasvatustieteitä opiskeleva Ville palkittiin juurikin Palloliiton Itäisen alueen vuoden lasten valmentajana.

Kesällä perhefutis kokoontuu Paloaukean tekonurmella Jyrissä.

Kesäkausi 2022 alkoi sunnuntaina 15.5.  ja päättyy 3. heinäkuuta. Syyskausi alkaa elokuun alussa. Voit ilmoittautua vanhana tai uutena osallistujana syyskaudelle kesäkuun viimeiseltä viikolta alkaen. Ryhmät täyttyvät pian, ilmoittaudu heti!

Ilmoittautuminen ryhmään ja harjoituksiin tapahtuu myClub-palvelun kautta, jota kautta myös viestimme osallistujille tärkeistä asioista sekä laskutamme osallistujia. 

Perhefutiksen syyskauden hinta uudelle harrastajalle on 60 euroa. Hintaan sisältyvät harjoitukset, lapselle pelipaita, vakuutus ja Palloliiton korttelipassi.  Jos ilmoittaudut kevään jatkoksi myös syyskaudelle, se maksaa sinulle 40 euroa. Jos olet maksanut keväällä jo koko kesän, sinun ei tarvitse tehdä mitään.
Jos haluat ottaa mukaan toisen sisaruksen, syyskauden hinta toisesta lapsesta on 40 euroa (jos uusi osallistuja) tai 30 euroa (jos ollut jo keväällä mukana). Ilmoita hänet erikseen mukaan.

SYYSKUUN TARJOUS! Loput perhefutiksen kerrat alennetulla hinnalla 40€ kaikille uusille harrastajille. Ilmoittaudu alla olevasta linkistä!

Ilmoittautumisen yhteydessä voit tilata lisäksi tuubihuivin, pallon tai vanhemmalle Yllätyksen harjoituspaidan.

Perhefutis1 sunnuntaisin klo 17-18 ILMOITTAUDU TÄSTÄ (syyskauden ilmoittautuminen

Perhefutis2 sunnuntaisin klo 17-18 (yhdistetty ryhmään 1) ILMOITTAUDU TÄSTÄ (syyskauden ilmoittautuminen)

Yhteystiedot:

Perhefutiksen vastaava ohjaaja, junioripäällikkö Ville Homanen

p.  050 5511809

junioripaallikko.yllatys@gmail.com 


Valmennuspäällikkö Markus Ihalainen

p. 050 543 7003

ihalainen.markus@gmail.com

-------------------------------------

Seurassamme on tarjolla myös joukkuetoimintaa 5–6-vuotiaille lapsille. Tutustu pienten joukkueisiin ja ilmoittaudu mukaan!

Pojat 2015

Pojat 2016-2017

Tytöt 2014-2015

Tytöt 2016-2017

Kevään 2022 jalkapallokoulusta ja tyttöjen Playmakersin Frozen-seikkailusta voit lukea lisää tästä. Syksyllä luvassa uusi seikkailu.

Perhefutiksen ohjaajana toimivan junioripäällikön palkkaan on saatu OKM:n tukea.