Uutiset

KÄSIOHJELMA YLLÄTYS - KJK 18.9.2021 klo 13.00

7.5.2021

Yllätyksen miesten kausi käyntiin

Ylämyllyn Yllätyksen edustusjoukkueen taival päättyi syksyllä hienon kauden päätteeksi katkeraan tasapeliin Niemua vastaan. Tasapelin myötä sarjanousu Neloseen jäi Yllätykselle vielä haaveeksi.


Uusi kausi alkaa nyt lauantaina 8.5. Paloaukealla, kun Yllätys kohtaa avauspelissä AFC Keltik /2:n. Koronatilanne on vaikeuttanut kaikkien aikuisjoukkueiden harjoittelua. Rantakylän liikuntahalliin ei ollut mahdollista mennä harjoittelemaan talvella ja futsal-kausikin sai päätöksensä jo marraskuussa ennen kuin se ehti edes alkaa.

Yllätyksen miehet juoksivat talvella parin kuukauden ajan 2-3 krt/vko Mehtimäen alueen lenkkipolkuja ja sen lisäksi juoksivat Joensuun Areenan portaita. Tekipähän joukkue pari yhteistä etäkuntopiiriäkin. Joukkue pääsi ulos harjoittelemaan pallon kanssa maaliskuun lopussa, kun Paloaukean kenttä suli harjoituskuntoon. Yllätyksen edustusjoukkue on ehtinyt keväällä pelata kaksi voittoon päättynyttä treenipeliä LehPa/3:sta ja Yllätyksen B-junioreita vastaan. Näistä asetelmista joukkue lähtee tavoittelemaan voittoa kauden avauspelissä ja menestystä Vitosessa.

Joukkueen rosteri on säilynyt kutakuinkin entisenlaisenaan. Joukkue on edelleen nuori, sillä pelaajien ikähaitari on 17-32 vuotta. Toistaiseksi joukkue on harjoitellut pelaajavalmentajiensa Toni Kukkosen ja Teemu Jebin johdolla. Ensimmäisessä pelissä valmennusvastuun kantaa Teemu Jeb, joka jo viime kaudella kantoi päävastuun valmennuksesta kauden alussa tapahtuneen loukkaantumisensa vuoksi. Jebin paluu pelikentille lähenee, mutta vielä näin kauden alkuvaiheessa hän on pois kokoonpanosta. Myös Ville Ponkilaisen ja Markus Martikaisen paluuta kentille vakavien loukkaantumisten jälkeen odotetaan innolla.

AFC Keltik /2:n kokoonpanosta Yllätyksellä ei ole vielä käsitystä, sillä viime kaudella Keltikillä on ainoastaan tuo kakkosjoukkue, kun ykkösjoukkue luopui Kolmosen paikasta. Viime kaudella kakkosjoukkue koostui siis hyvin pitkälti ykkösjoukkueen pelaajista. Tällä kaudella ykkösjoukkue pelaa Nelosta ja on todennäköistä, että kentällä nähdään sekoitus molemmista Keltikin joukkueista. Viime kaudella Yllätys voitti ensimmäisen kohtaamisen AFC Keltik /2:sta vastaan selkeästi 3-1 (1-1), mutta hävisi toisen syyskuussa pelatun pelin kauden huonoimman toisen puoliajan ansiosta 2-3 (1-0). Se olikin Yllätykselle viime kauden ainoa tappio.

Lauantaina kentällä nähdään varmasti nälkäinen ja voitonhaluinen Yllätys! 

Live lähetys ottelusta näkyy täällä 

YLLÄTYKSEN MIEHET PELAA!

Harjoitukset Paloaukean tekonurmella

Ma klo 20.00-21.30

To klo 19.00-20.30

La klo 17.00-18.30