Seurakuvasto

Uusi sopimus!

Olemme solmineet Stadiumin kanssa varustesopimuksen 23. helmikuuta 2017. Uutinen aiheesta.

Seurakuvasto nähtävillä tästä

Tilaukset hoidetaan joukkueiden kautta, varustevastaaville alla ohjeistus.

 

3.8.2017

Varusteiden hankinta - ohjeistusta

Tutustu seurasivuston 'Näin tilaat' välilehden ohjeistukseen. Myös tilauslomake löytyy samalta välilehdeltä. Huomioi että osa tuotteista on 'pysyvästi' YLYN toimistolla käytettävissä joukkueen sovituksiin. Muut tuotteet saa sovitettavaksi Kuopion Stadiumin Team Sales osastolta ==> Sovi sovituskappaleiden tilaaminen heidän kanssa.

 

YLYN hallussa olevien sovituskappaleiden sovittaminen:

Nouda sovitusvaatteet YLYN toimistolta (tarvitset avaimen) ja merkitse 'Sovitusvaatteiden laina' lomakkeeseen asiaankuuluvat tiedot. Ko. lomake on siirtynyt nettiversioksi ja siihen pääsee käsiksi google tunnuksilla. Lomake löytyy osoitteesta:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1pNMkwtqEJmJVgvRBf87Kn2DHmF7wNR4OPXRFyio1xYc/edit?usp=sharing_eil&ts=58f61d9f

 

Palauta sovituskappaleet 4 vuorokauden sisällä lainan alkamisesta. Vaatteet lajiteltu JR- kokoiset omaan laatikoon ja SR- kokoiset toiseen laatikkoon. ==> Ota KOKO laatikko kerralla, tai tarvittaessa molemmat. Laatikoihin on merkattu lista sisällöstä, varmista että palautettaessa kaikki on mukana ja oikeissa laatikoissa.

 

Vaatteiden kokotiedot:

HUOMIOI että NIKE käyttää juniori kokoluokan vaatteissa vaihtoehtoisesti Y, YTH tai JR loppupäätettä. Aikuisten mallimerkinnät päättyvät merkintään SR.

Jos seurasivustolla on vierekkäin kaksi vastaavaa tuotetta, on tyypillisesti edullisempi juniori kokoinen ja kalliimpi aikuisten malli.

 

Hinta & painatukset:

Tuotteiden kuvaukseen on merkattu sisältääkö hinta painatuksia vai ei. Esim. Virallisen pelipaidan hinta sisältää seuran logon ja pelinumeron. ==> Tuotteet tulevat siis 'pelivalmiina' Stadiumilta. Hintaan sisältyvät painatukset painetaan Stadiumilla, jos et toisin mainitse. Nimikointi paitaan on myös mahdollista lisähintaan. Mikäli joukkue haluaa muita painatuksia (esim. sponsorit (==> Sponsoripainatuksista tulossa lisäohjeistusta myöhemmin) on ne painatettava paikallisesti Joensuussa. Paikallisesta painamisesta lisäohjeistusta tulossa myöhemmin.

 

Virallinen pelipaita & Siirtymäaika:

Seuran virallinen kotipelipaita on Nike Park VI JSY valkoisena. Vieraspelipaitana toimii vastaava paita sinisenä.

Varustetoimittajan vaihdokseen ei ole kirjattu kiinteää siirtymäaikaa vaan siirros pääosin luonnollisen vaihtotarpeen mukaan. T.S vanhan toimittajan peliasut ovat sallittuja kaudella 2017. Kun suurelle osalle joukkueen pelaajista tulee tarve päivittää vaatetusta, tällöin suositellaan yhtenäisen ulkoasun nimissä koko joukkueen (ko. vaatteen) päivittämistä.

VIRALLISTEN peliasujen suhteen (pelipaita ja shortsit) seuran linjaus on että kilpa ikäluokissa pelaavat joukkueet käyttävät peliasuna yhtenäistä lookia. Ts. joko Errea TAI Nike. Leikkimaailmassa pelaavat joukkueet (vuonna 2017 E11 ja nuoremmat) voivat halutessaan pelata sekapaidoilla ts. Errea ja Nike sekaisin. HUOMATKAA että tuomari, etenkin kilpa ikäluokissa voi puuttua asiaan mikäli peliasu ei ole yhtenäinen. Muun kuin peliasun osalta myös kilpa ikäluokissa sekavaatetus on sallittua siirtymäaikana uuteen merkkiin.

 

Tilaaminen & toimitus:

Tilaaminen tehdään nettitilaus lomakkeen kautta sivustolta www.stadiumteamsales.fi. Ennen kuin pääset tilaamaan, töytyy sinun rekisteröityä ja 'perustaa' joukkue. Yksityiskohtaisemmat ohjeet rekisteröitymisestä ja itse tilauksen tekemisestä sivun alareunassa. Kun joukkuetta 'perustetaan' voidaan kullekin pelaajalle määritellä 'nimikointi' (ts. Nimipainatus selkään). JOS ko. kentän jättää perustamisvaiheessa tyhjäksi, täydentää järjestelmä tilausvaiheessa ko. kenttään automaattisesti pelaajan etu ja sukunimen. TÄMÄN voi muokata tai pyyhkiä tyhjäksi tilausta tehdessä. Vaihtoehtoisesti voi myös kirjoittaa 'Meddelande' (ts. Info) kenttään ohjeistusta esim. nimikointiin liittyen.

Tuotteiden toimitus tapahtuu joko matkahuollon kautta (MH:n veloitus) tai vaihtoehtoisesti tuotteet voi noutaa Kuopion Stadiumilta. Matkahuollon kuljetuksen voit pyytää tilausta lähettäessäsi, muutoin Stadiumilta ilmoitetaan, kun tuotteet ovat valmiita nuodettavaksi tai lähetettäväksi. Matkahuollon toimituksen osoitteen voit itse valita (esimerkiksi Joensuun linja-autoasema tai Liperin kirkonkylän St1, jälkimmäisestä tuotteet saa ulos aina huoltoaseman ollessa auki, Joensuusta vain arkisin). Valitettavasti Joensuun Stadium Outlet ei ole Team Sales yksikkö eikä näinollen voi toimittaa tuotteita.

 

Seurakuvaston ulkopuoliset tuotteet:

Voit tilata myös seurakuvaston ulkopuolelta ns. 'epävirallisia' tuotteita esim. muun perheen / tuttavien käyttöön. HUOMIOI että näihin EI PAINETA seuran logoja. Ts.YLYn logo painetaan vain seurakuvastossa oleviin virallisiin tuotteisiin. Seurakuvastoa täydennetään tarpeen mukaan joten mikäli löydät NIKE- tuotteen jonka haluaisit seurakuvastoon, laita vinkkiä seuran varustevastaavalle.

 

Maksaminen:

Stadium lähettää laskun seuran toimiston osoitteeseen. Nouda lasku toimiston postilaatikosta (HUOM! Toimistolla ei ole palkattua työntekijää hoitamassa laskutuksia).  Joukkueen varustevastaavana / rahastonhoitajana olet itse parhaiten selvillä milloin laskuja odotettavissa. MAKSA lasku ennen eräpäivää ja edelleen veloita joukkueen jäseniltä.

 

Kanta-asiakkuus:

Henkilökohtainen kantaasiakaskortti kannattaa liittää 'Tue seuraasi" - bonusjärjestelmään korttisi omilla sivuilla. Tämä ei vähennä omia henkilökohtaisia etuja, mutta tuo seuralle lisäbonuksen. Lisäksi NIKE-tuotemerkin hankinnoista saamme vielä lisäjyvityksen. ==> Tue siis seuraamme. Ohjeita ao. linkin päästä.

https://www.stadium.fi/cms/tue-seuraasi-bonusta-kaikille

 

Varustevastava, Jarko Malinen

jarkom69(at)gmail.com

 

 

 

 Stadium Team Sales Nettitilaus

Tehtävät asiat ennen kuin nettitilauksia voi tehdä:

1. Rekisteröidy sivustolle www.stadiumteamsales.fi klikkaamalla harmaata hahmoa oikeassa yläkulmassa

2. Paina ’’Rekisteröidy tästä’’ ja luo omat tunnuksesi

3. Täytä tiedot huolellisesti, myymäläksi STADIUM KUOPIO ja seuraksi tietysti oma seura J

4. Nyt tunnukset on tehty ja pääsette kirjautumaan sisälle. Painakaa oikean yläkulman kolmea poikkiviivaa, avautuu vetovalikko josta painatte kohtaa ’’Joukkue’’ ja sen jälkeen ’’Luo uusi joukkue’’

5. Täyttäkää rivit huolellisesti jokaisen pelaajan ja toimihenkilön osalta. Nimikointi, nimikirjain ja numerokenttä ovat tärkeimmät! Viimeistä E-post riviä ei tarvitse täyttää. Kun joukkue on valmis paina ’’tallenna’’ ja tämän jälkeen joukkuetta ei tarvitse luoda uudestaan. Jos joukkueen pelaajistoon tulee muutoksia voit aina muuttaa joukkueen tietoja kohdasta ’’joukkue’’

 

Itse nettitilauksen tekeminen:

1. Klikkaa oikean yläkulman poikkiviivoja, ’’nettitilaus’’ ja ’’luo uusi tilaus’’

2. Klikkaa haluamasi tuotteen kuvaa. Paina ’’Etsi/Luo joukkue’’ ja valitse oma joukkueesi. Koko tallentamasi joukkue tulee ruudulle ja sinun täytyy valita jokaiselle vain oikean kokoinen tuote.

3. Tarkista että nimikointi, nimikirjain ja numerointi kenttä ovat kuten haluat ne painettavan. Roskakorin kuvasta voit poistaa rivejä jos esimerkiksi treenipaitaa ei tule kaikille. Kun valmista paina ’’Lisää’’.

4. Toista tämä toimenpide kaikkien tuotteiden kohdalla jotka tilaukseen tulee.

5. Kun valmista paina ostoskorin kuvaa, tarkista tilauksesi vielä kertaalleen avautuvasta näkymästä.

6. Oma viite/joukkue kenttään tähän tapaan: Harri Hakkarainen/YLY P06. ’’Meddelande’’-kenttä on viestikenttä johon voit jättää minulle viestin jos tilauksessa on jotain jonka haluat minun huomioivan.

7. ’’Vahvista tilaus’’, ’’Olen lukenut ja hyväksyn tilauksen ehdot’’ ja ’’lähetä tilaus’’.