2018-2019 tytöt

Yllätys perustaa vuonna 2018-2019 syntyneille tytöille oman joukkueen kesällä 2024. Perustamiskokous pidetään 4.6.2024 Ylämyllyn Yläkoulun ruokasalissa klo 18.30 - 19.30.

 

Uudet pelaajat ovat edelleen lämpimästi tervetulleita joukkueen toimintaan. Täytä sivun lopussa oleva lomake ja hyppää mukaan!

Harjoitusaikamme kesäkaudella 2024. alkaen 12.6

Keskiviikko klo 18.00 - 19.00 Paloaukea

Perjantai klo 17.00 - 18.00 Paloaukea

 

Joukkueen vastuuvalmentajana aloittaa monille Playmakersista ja jalkapallokoulusta tuttu Sofia Parkkinen. Lisätietoja joukkuetoiminnasta valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselta (ihalainen.markus@gmail.com, 0505437003)

 

Mikä on tyttöjen mielestä parasta jalkapallossa?

 

"Että saa tehtyä maaleja."

"Hauskaa, että kaverit tekee maaleja."

”Kavereiden kaa pelaaminen”

"Että saa syötellä ja tulee hyvä olo."

"Pelaaminen ja valmentajat!"

"Parasta on kentällä oleminen."

"Kiva on käydä peleissä ja treeneissä."

"Kaikki on kilttejä."

"Valmentajat ja pelaajat on ihan todella kivoja."

"Parasta on juoksennella pallon perässä."

 

Tule mukaan!

 

Joukkuetoiminta alkaa kuukauden ilmaisella kokeilujaksolla, jolloin voit tulla testaamaan, millaista jalkapallon harrastaminen Ylyssä on. Mikäli et kokeilujakson jälkeen halua jatkaa joukkueessa, emme myöskään veloita harjoittelusta. Otamme joukkueeseen mukaan uusia pelaajia koko ajan. Jos haluatte lisätietoja, ottakaa yhteyttä valmennuspäällikköömme Markus Ihalaiseen (0505437003, ihalainen.markus@gmail.com) ja hyppää mukaan! 

Kokeilujakso ei vaadi aiempia taitoja eikä se sido osallistujia mihinkään. Mukaan tarvitaan vain sisäharjoituksiin futsal- tai sisäpelikengät, ulkoharjoituksiin nappulakengät tai lenkkarit, urheiluun soveltuvan asun, juomapullon sekä pallon (koko 3). 

Kokeilukuukaudella olevaa pelaajaa ei ole vakuutettu seuran/joukkueen toimesta, ellei pelaaja ole ollut jo mukana Yllätyksen toiminnassa esim. jalkapallokoulussa. 

Joukkueen toimintamaksu on 35 €/kk. Toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi korttelipassi, vakuutus, sekä seuran jäsenmaksu, mikäli lapsi ei ole ollut jo aiemmin tänä vuonna esim.  jalkapallokoulussa. Passi ja vakuutus maksavat yhteensä 11 € ja ovat voimassa loppuvuoden ajan. 

 

Täytä lomake, niin olemme pikimmiten yhteydessä

Voisin toimia joukkueessa seuraavassa roolissa