Pallokerho tytöille ja pojille

Pallokerho tytöille ja pojille

Yllätyksen pallokerho tarjoaa pienille lapsille mahdollisuuden jalkapallon perustaitojen opetteluun ja mukavaan pelailuun. Kerholaiset pelaavat sekaryhmissä.

Pallokerho treenaa kesällä 2019 Paloaukean tekonurmella torstaisin klo 17-18.

Ryhmien nuorimmat ovat noin neljävuotiaita ja vanhimmat 6-vuotiaita. Varusteiksi riittää sopivat kengät (ulkona esim. lenkkarit, sisällä sisäpelikengät) ja juomapullo jossa vettä. Oma pallo kannattaa ottaa mukaan, jos sellainen on. Harrastuksen edetessä säärisuojat ovat hyvä hankinta.

Pallokerhon toimintamaksu on noin kympin kuukaudessa.
Kerran vuodessa on maksettava Yllätyksen jäsenmaksu 20 euroa (tai 35 e koko perhe) ja Palloliiton maksu yhdeksän euroa. Palloliiton maksuun sisältyy vakuutus ja korttelipassi, joka oikeuttaa osallistumaan kortteliliigan peleihin.

Tervetuloa kokeilemaan palloilua ja ihastumaan hauskaan harrastukseen!

valmentaja  Emilia, sp. kangaskolkka.emilia@gmail.com

Uusi pallokerholainen, kysy ennen ensimmäistä kertaa, ettei seuraavalla kerralla kokoontumisajassa ole poikkeusta esimerkiksi sarjapelien vuoksi.

Arto Mononen, toimisto.yllatys@gmail.com

Työllistämme mielellämme urheilullisia nuoria ohjaajiksemme. Ota yhteyttä, jos kiinnostuit vetäjän hommista. Myös vanhempia toivotaan tueksi ryhmiimme.

 

Kesällä 2018 pallokerhoa vetävät yli kymmenen vuotta Yllätyksessä jalkapalloilleet Minttu ja Kalle.
Pallokerholaiset ottelivat kortteliliigan kotiturnauksessa 29.5.2014. Pallokerholaiset pääsevät kesän mittaan lukuisiin peli-iltoihin mukaan.