Kiitos Arto vuosikymmenen kipparoinnista!

3.12.2020

Viime viikolla kokoustanut Yllätyksen syyskokous käänsi lehden Ylyn historiassa valitsemalla 75-vuotiaalle seuralle uuden kipparin. Jutta Kurki jatkaa Arto Monosen työtä ensi vuoden alussa.

- 10 upeata ja nopeata vuotta Yllätyksen puheenjohtajana on takana. Aika irrottaa pallo jalasta Yllätyksen seuraavalle kärkipelaajalle, Arto hymyili kokouksen päätteeksi.
Arton puheenjohtajuuden aikana Paloaukealle kasvoi tekonurmi ja seuraan palkattiin ensimmäinen kokoaikainen työntekijä. Pelaajamäärä kasvoi vuosikymmenessä 220:stä 330:een. Värikkäistä seuran vaiheista saimme vuosien saatossa lukea Arton Pallon kulmalta kolumneista.
Uusi puheenjohtaja on monille pelaajille kentältä tuttu. Jutta Kurki on ollut mukana Yllätyksen toiminnassa yli 12 vuotta, josta valtaosan hän on valmentanut tyttöjä sekä kuulunut johtokuntaan ja ollut seuran tiedotusvastaava. Jutta on vaikuttanut myös Palloliiton valtakunnallisessa luottamustoimessa.
- Olemme seuraväen kanssa yhdessä linjanneet, että tahdomme tarjota entistä useammalle lapselle ja nuorelle laadukkaan paikan harrastaa liikuntaa. Tätä kasvun työtä on hyvä jatkaa Arton siivittämällä tiellä, Jutta kiittelee edeltäjäänsä.
- Haluan olla puheenjohtaja, joka on kentällä arjessa mukana, valmennustyötä jatkava Jutta miettii.
Rinnallaan puheenjohtajalla on reipas uusi johtokunta. Vanhoina jäseninä johtokunnassa jatkavat Toni Mönkkönen ja Anna Vauhkonen. Uusia johtokunnan jäseniä ovat Teemu Kettunen, Päivi Tirkkonen, Risto-Matti Simontaival, Jani Salomaa ja Satu Skantz. Johtokunnasta ansaitulle eläkkeelle jäävät Arton lisäksi Minna Tanskanen, Ulla Hurskainen ja Marika Kaksonen.