Pinkku pelaa tällä viikolla Eerikkilässä U16-alueturnauksessa

18.4.2023

Yllätyksen B-tytöissä ja Naisten joukkueessa pelaava Pinja Kurki on valittu tällä viikolla keskiviikosta lauantaina pelattavaan Palloliiton U16-alueturnaukseen. Aluejoukkueet pelaavat muiden alueiden joukkueiden kanssa (Itä, Länsi, Etelä, Pohjoinen). Tämä on historian ensimmäinen kerta, kun Yllätyksestä osallistuu pelaaja vanhimman aluejoukkueikäluokan pääaluetapahtumaan. Alueturnaus on tärkeä tarkkailutapahtuma U16-maajoukkueelle, jonka seuraava tapahtuma on UEFA Development turnaus toukokuussa Eerikkilässä ja turnauksen näytöt ovat isossa roolissa pelaajavalintoja ajatellen.

Pinkku osallistui viime viikolla Jyväskylässä järjestetylle alueleirille, jonne nimettiin Itäiseltä alueelta 16+2 pelaajaa. Aluejoukkueessa on pelaajia mm. Jyväskylästä, Lappeenrannasta, Kuopiosta, Savonlinnasta, sekä Ylämyllyltä. Harjoituksissa tarkkailutehtävissä oli myös U16 maajoukkuevalmentaja Akan Okomoh.

Yllätys onnittelee Pinjaa valinnasta. 

Työ seurajoukkueessa on alkanut futsal-kauden jälkeen jo kauden ensimmäisissä jalkapallo-otteluissa. Suomen Cupin ensimmäisellä kierroksella Pinja laukoi toisen Yllätyksen maaleista LaPa-95:tä vastaan. T18 Ykkösen ottelussa Paloaukealla vaasalaista WFA:ta vastaan Pinja teki ottelun ja samalla koko joukkueen ensimmäisen maalin tässä sarjassa yli 80 katsojan kannustuksessa.

19.4.

15.45 Länsi 1-Itä

21.4.

13.45 Länsi 2 -Itä

22.4.

12.15 Itä-Pohjoinen

Ottelut lähetetään suorina lähetyksinä Palloliiton youtubessa.