Respect-palkinto Yllätykselle - "Paljon on mahdollista saavuttaa, kun on tavoite, suunnitelma, tekijät ja ennen kaikkea sydäntä."

6.2.2023

Mikkelissä lasisesta Respect-pystistä iloitsivat Kema, Jutta, Sari ja Aukusti.

Ylämyllyn Yllätys sai ilon vastaanottaa kaksi seurayhteisön ahkeran työn kiitosta tammi-helmikuun vaihteessa. Ensin juhlimme Olympiakomitean Vuoden Tähtiseura -palkintoa (1000 euroa), joka luovutettiin seuran puheenjohtaja Jutalle ja valmennuspäällikö Kemalle Urheilugaalassa Joensuussa. 

- Samalla kun olemme kasvaneet, olemme onnistuneet tekemään laadukasta työtä. Tämä on hieno muistutus siitä, puheenjohtaja kiitteli Urheilugaalassa.

Yllätyksen uuden strategian mukaisena visiona on olla Suomen vetovoimaisin jalkapallokylä.  Tämä tarkoittaa kaikilla eri tasoilla määrällistä kasvua mutta samalla myös laadukasta toimintaa, joka tuo seuralle lisää niin tekijöitä, pelaajia, tukijoita kuin toimintaakin.

Helmikuun ensimmäisenä viikonloppuna Mikkelissä vietettiin Palloliiton Itäisen alueen Seurojen ääni -seminaaria, jonka yhteydessä järjestetään palkintogaala. Loppuhuipentumana, illan viimeisten pystien joukossa jaettiin Respect-palkinto Yllätykselle.

- Meidän seurayhteisömme on tehnyt tämän yhdessä, Jutta linjasi.

Pue yllesi ylpeänä Yllätyksen logo, tänään ja huomenna. Ilman sinua emme olisi ME 💙


Respect-palkinnon perusteet:

Ylämyllyn Yllätyksen määrätietoinen ja suunnitelmallinen kehittämistyö on johtanut muun muassa siihen, että tämä seura on Itäisen alueen suurin rekisteröityjen pelaajien määrässä suhteutettuna kunnan väkilukuun. Seura on pystynyt vakinaistamaan sekä päätoimisen valmennuspäällikön että osa-aikaisen junioripäällikön tehtävät ja kasvattamaan myös aktiivisten vapaaehtoistoimijoiden määrää. Seura tarjoaa merkityksellisen yhteisön, jonka kattavasta tarjonnasta kaikki halukkaat roolin olla mukana sekä kehittyä jalkapallon ja futsalin pelaajana. Tästä kirkkaimpana esimerkkinä keväällä 2022 saavutettu 15-vuotiaiden tyttöjen Suomen mestaruus futsalissa. Perustoiminnan lisäksi laaja koulu- ja päiväkotiyhteistyö kerhojen ja vierailujen muodossa korostaa seuran vahvaa roolia toiminta-alueellaan. Olosuhteet eivät aina ole optimaalisimmat, mutta paljon on mahdollista saavuttaa, kun on tavoite, suunnitelma, tekijät ja ennen kaikkea sydäntä.

Uutinen liiton sivuilla