Tule mukaan 13.5 alkavaan Jalkapallokouluun tai pienille tytöille tarkoitettuun Frozen jalkapalloseikkailuun! Tarkoitettu pääasiassa 2019-2013 syntyneille tytöille ja pojille.

25.4.2024

Puraisiko futiskärpänen? Haluaisitko sinäkin laukoa kuin Robert Taylor, puolustaa kuin Natalia Kuikka ja torjua kuin Hradecký? Keväällä 2024 pääset tutustumaan palloiluun helposti jalkapallokoulun avulla. Kuukauden jalkapallokoulun jälkeen pelipaita on asettunut jo mukavasti yllesi ja pallokin pysyy hienosti jalassa.

John Deere -jalkapallokouluun ovat tervetulleita 5-10-vuotiaat pojat ja tytöt (2013–2019 syntyneet) – erityisesti kaikkein pienimmillä junnuilla huoltajat ovat toivottua seuraa. Lapset ovat koko jalkapallokoulun ajan omissa ikäistensä ryhmissä.Jalkapallokouluun on mahdollista ottaa myös yksittäisiä 2020 ja 2012 syntyneitä lapsia.

Jalkapallokoulu alkaa seitsemällä treenikerralla maanantaisin ja torstaisin 13. toukokuuta alkaen. Jalkapallokoulun harjoitteluosuus päättyy omaan turnaukseen.

Harjoitukset ovat eri ikäryhmillä:
– vuosina 2017–2019 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 17–18 
– vuosina 2013–2016 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 18-19

Ilmoittautuneiden ikäjakaumiin voidaan tehdä tarkennuksia tai yhdistämisiä perheiden kanssa sovitusti ilmoittautumisten perusteella.

Harjoitusturnauksen jälkeen jokaisen lapsen jalkapallokoulun osallistumismaksuun kuuluu neljä harjoittelukertaa oman ikäisten joukkueessa. Näiden ensimmäisten viikkojen jälkeen voit itse päättää, haluatko jatkaa harrastusta joukkueessa.

Jaliskoulun hinta on 75 euroa, sisaralennus –10 euroa. Hinta sisältää 12 kerran jaliskoulun, pallon, oikean pelipaidan, vakuutuksen, mitalin ja kunniakirjan.

Jalkapallokoulun kapteeni on Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus Ihalainen.
Lisätietoja Markukselta eli Kemalta 0505437003 tai ihalainen.markus@gmail.com

Ilmoittaudu jalkapallokouluun osoitteessa: https://www.yly.fi/jalkapallokoulu/


UEFA Playmakers -ohjelma opettaa 4–6-vuotiaille tytöille sosiaalisia, liikunnallisia ja jalkapalloilullisia taitoja tarinankerronnan kautta.

Yllätyksen Playmakers-seikkailussa harjoitukset on rakennettu Disneyn Frozen-tarinoiden maailmaan, jonka avulla tytöt pääsevät ottamaan ensiaskeliaan jalkapallon parissa hauskassa ja opettavaisessa ympäristössä. Harjoituksissa innostutaan, opetellaan kaverin kannustamista ja iloitaan omista ja toisten onnistumisista. Tavoitteena on rohkaista pieniä tyttöjä mukaan lajin pariin ja varsinaiseen joukkuetoimintaan.

UEFA Playmakers -seikkaiuun sukelletaan kahdeksalla satukerralla maanantaisin ja torstaisin 13. toukokuuta alkaen.

Tarinaharjoitukset ovat 
–>  klo 18-18.45 v. 2018-2019 syntyneet sekä reippaat 2020 syntyneet tytöt. Harjoitusten jälkeen voit vielä pelailla ohjaajien kanssa vartin verran, jos virtaa riittää.

UEFA Playmakers -seikkailun osallistumismaksu on 40 euroa. Hinta sisältää 8 kerran seikkailun ja 4 kerran tutustumisen oman ikäisten joukkueeseen, vakuutuksen, korttelipassin, mitalin ja Frozen-kunniakirjan. Lisäksi voit tilata ilmoittautumisen yhteydessä oikean pelipaidan ja oman pallon tai vaikkapa fanihuivin.

Frozenin tarinankertojat ovat seuramme valmentajia, jotka ovat jo konkari seikkailijoita.

Lisätietoja valmennuspäällikkö Markus Ihalaiselta ihalainen.markus@gmail.com , 050 543 7003


Ilmoittaudu Frozen seikkailuun osoitteessa: https://www.yly.fi/jalkapallokoulu/