Yllätyksen kevätkokous kiitti seuraväkeä

29.4.2021

Seuran kevätkokouksessa kiitettiin, että Yllätys selvisi koronavuodesta hyvin. Valmentajien ja muiden taustojen ahkera työ koronarajoitusten keskellä tuotti tulosta ja seuramme pelaajamäärä säilyi vähintään entisellä tasolla. Se on valtakunnallisesti harvinaista.

Vuonna 2020:

- 75 vuotiaalla Yllätyksellä oli vuoden lopussa 322 passillista pelaajaa ja noin sata taustatoimijaa.

- Yllätyksellä oli 14 ikäkausijoukkuetta 2015 syntyneistä aikuisiin. Niiden lisäksi harrastajia oli mm. naisten kuntofuiksessa ja perhefutiksessa. Seuran väreissä pelasi 18 joukkuetta jalkapallosarjoissa ja 8 futsal-sarjoissa.

- Järjestimme 236 ottelua.

- Yllätyksen joukkueilla oli 1976 harjoitustapahtumaa vuoden aikana.

- Seuran pelaajia pääsi Palloliiton pelaajatarkkailutapahtumiin ja olisi päässyt valtakunnallisiin taitokilpailuihin, jos ne olisi järjestetty.

  - Korona perui harjoitustoimintaa, pelejä ja tapahtumia, mutta onnistuimme järjestämään mm. uuden kesäleirin, syksyn jalkapallokoulun ja syksyn kortteliliidgan kotiturnauksen.  Saimme myös viettää kauden päätöstä yhdessä kentällä pelaten ja juhlamunkkeja syöden.

- Seuran valmennuspäällikkönä aloitti vuoden 2020 alussa Markus "Kema" Ihalainen.

- Koulutettujen valmentajien määrä seurassa nousi merkittävästi.

Kiitos toimeliaasta vuodesta kuuluu teille pelaajat sekä joukkueiden ja seuran taustavoimat!


Opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi kevätkokouksen alla Yllätykselle seuratukea 24 500 euroa. Sen avulla palkkaamme junioripäällikön kehittämään ja kasvattamaan seuraamme entisestään.

#rakastetuinlaji