Yllätyksen miesten edustusjoukkue aloitti valmistautumisen miesten Kolmosen kauteen 2024

10.11.2023

Yllätyksen jalkapallon edustusjoukkue aloitti valmistautumisen kauteen 2024 keskiviikkona 8.11.2023 Rantakylän jalkapallohallissa, missä 18+2 pelaajaa harjoittelivat hyvävauhtisen harjoituksen. Yllätys valmistautuu ensi kauteen Kolmosen joukkueena, sillä vaikka virallisesti Kolmosen sarjapaikkaa ei ole vahvistettu, niin sarjapaikan pitäisi vahvistua marraskuussa Palloliiton kilpailutyöryhmän kokouksessa, missä nuijitaan aikuisten sarjojen täydennykset. Jos Kolmosen paikka vahvistetaan, kuten liitosta on viestitty, niin Yllätys on noussut kahdessa vuodessa Viitosesta kaksi sarjaporrasta ylöspäin Kolmoseen, pitkälti samalla rungolla höystettynä omilla junioripelaajilla.


Yllätyksen edustusjoukkue harjoittelee tämän vuoden puolella kerran viikossa jalkapallohallissa keskiviikkoisin klo 20-21.30 ja tammikuusta eteenpäin, kun joukkueen varsinainen preseason käynnistyy, jalkapallohallin harjoituksia on 2 viikossa (keskiviikko ja perjantai), jonka lisäksi joukkueelle tulee 1 fysiikkaan painottuva salivuoro Jyrin liikuntahallista maanantaisin. Joukkue tekee myös läheistä yhteistyötä B/A-juniorijoukkueen kanssa, joten B/A-juniori-ikäisillä pelaajilla (2004 ja myöhemmin syntyneet) on mahdollisuus harjoitella/pelata lisää myös junioripuolella.


Joukkueen valmennuksesta vastaa kaksi kautta vastuussa ollut Erkka Vesanen (Uefa B), apunaan seuran valmennuspäällikkö Markus Ihalainen. Joukkueen harjoituksiin voi tulla kokeilemaan menoa olemalla yhteydessä jompaan kumpaan valmentajaan. 


Valmentajien yhteystiedot:

Erkka Vesanen, erkka.vesanen@gmail.com, 0504948788

Markus Ihalainen, ihalainen.markus@gmail.com, 0505437003