Yllätyksen miesten edustusjoukkue starttaa historiallisen Kolmosen kauden lauantaina 20.4 klo 13 Paloaukealla kelivarauksella

18.4.2024

Yllätyksen miesten edustusjoukkue aloittaa taipaleensa Idän Kolmosessa tulevana lauantaina 20.4 klo 13, kun Paloaukealle vastaan astelee paikallisvastustaja AFC Keltik Joensuusta. Ottelu on sikäli historiallinen, että Yllätyksen miesten edustusjoukkue ei ole koskaan aiemmin pelannut Kolmosen tasolla. 


Yllätyksen joukkue on säilynyt aikalailla samana viime kauteen verrattuna ja uusina niminä joukkueeseen ovat liittyneet ainoastaan 15-vuotiaaksi Yllätyksessä pelannut Luka Gerres (2006), sekä Lieksan Hurtissa pelannut Pyry Hiltunen (2003). Käytännössä koko muu rosteri on viime kaudelta tuttu, ja joukkueen pelaavaan kokoonpanoon kärkkyy paikkaa useampia juniori-ikäisiä pelaajia. Joukkueen treeniringin nuorimmat pelaajat ovat 2009 syntyneitä ja yhteensä juniori-ikäisiä (2004 tai myöhemmin syntyneitä) pelaajia harjoitusringissä on huimat 16 kappaletta. Myös suurinosa aikuispelaajista ovat jollain tavalla sidoksissa seuraan tai pelanneet joukkueessa useita vuosia, joten voisi sanoa, että Yllätyksen miesten edustusjoukkue on todella omavarainen ja sitä on varmasti mielenkiintoista tulla katsomaan.

Yllätyksellä on tänä vuonna miesten sarjoissa myös Nelosessa pelaava reservijoukkue, jonne seura sai paikan Kabinetin kautta. Nelonen onkin loistava paikka nuorille pelaajille ottaa vastuuta hyvätasoisessa sarjassa, jos paikka edustuksen avauskokoonpanoon ei vielä ole ajankohtaista, Yllätys/2 toimii myös edustuksen reservijoukkueena, joten käytännössä jokaisessa ottelussa kokoonpanoon tulee mukaan niin edustuksen pelaajia, kuin pelkästään junioreissa harjoittelevia. Miesten Nelosen joukkue aloittaa sarjan maanantaina 29.4 kotiottelulla Kuopion Jalkapallokerhoa vastaan.

Yllätyksen edustusjoukkueen pelaajatilanne on hyvä lauantaita varten ja se pääsee otteluun täydellä kokoonpanolla. Nyt kannattaa jokaisen tulla katsomaan historiallista kotiavausta, jos luontoäiti sen sallii. Tämän hetken ennusteessa lauantaille on odotettavissa paljon lunta, mutta jos lunta ei tule, ottelu pelataan suunnitellusti. Jos kenttä on pelikelvottomassa kunnossa, ottelu siirtyy hamaan tulevaisuuteen, ja Yllätys pääsee korkkaamaan Kolmosen kotiottelut vasta 4.5, kun vastaan astelee sarjan ylivoimainen ennakkosuosikki LehPa klo 12.30. Ensi viikon perjantaina Yllätys vierailee Kuopiossa viime kaudelta Nelosesta tutun Zulimanien vieraana.


Ottelu Yllätys - AFC Keltik lauantaina klo 13 Paloaukealla (säävaraus)! 

Otteluun on vapaa pääsy Yllätyksen junioreilla ja toimihenkilöillä (mielellään seuravarustus päällä). Muilta ottelulippu maksaa 3 euroa. Ottelussa on myynnissä myös kausikortteja 20euron hintaan

Kioski palvelee!