Yllätyksen syksyn jalkapallokoulu alkaa maanantaina 4.9.2023! Jalkapallokoulu on tarkoitettu pääasiassa 2018-2012 syntyneille tytöille ja pojille

23.8.2023

Yllätyksen syksyn jalkapallokoulu alkaa maanantaina 4.9. Jos et ole mukana jalkapallotoiminnassa tällä hetkellä, niin jalkapallokoulu on helppo paikka tulla testaamaan toimintaa. Jos taas olet jo joukkuetoiminnassa mukana, niin jalkapallokoulusta kannattaa vinkata kavereille

Puraisiko futiskärpänen? Haluaisitko sinäkin kikkailla kuin Pukki ja torjua kuin Tinni? Syksyllä 2023 pääset tutustumaan palloiluun helposti jalkapallokoulun avulla. Kuukauden jalkapallokoulun jälkeen pelipaita on asettunut jo mukavasti yllesi ja pallokin pysyy hienosti jalassa.

Jalkapallokouluun ovat tervetulleita 5-10-vuotiaat pojat ja tytöt (2012–2018 syntyneet) – erityisesti kaikkein pienimmillä junnuilla huoltajat ovat toivottua seuraa. Lapset ovat koko jalkapallokoulun ajan omissa ikäistensä ryhmissä.

Jalkapallokoulu alkaa seitsemällä treenikerralla maanantaisin ja torstaisin 4. syyskuuta alkaen (to 13.9. kentällä on jättimäinen Kortteliliiga-turnaus, joten silloin jalkapallokoulu ei kokoonnu). Jalkapallokoulun harjoitteluosuus päättyy omaan turnaukseen.

Harjoitukset ovat eri ikäryhmillä:
– vuosina 2016–2018 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 17–18 
– vuosina 2012–2015 syntyneet pojat ja tytöt harjoittelevat klo 18-19

Ilmoittautuneiden ikäjakaumiin voidaan tehdä tarkennuksia tai yhdistämisiä perheiden kanssa sovitusti ilmoittautumisten perusteella.

Harjoitusturnauksen jälkeen jokaisen lapsen jalkapallokoulun osallistumismaksuun kuuluu neljä harjoittelukertaa oman ikäisten joukkueessa. Näiden ensimmäisten viikkojen jälkeen voit itse päättää, haluatko jatkaa harrastusta joukkueessa.

Jaliskoulun hinta on 75 euroa, sisaralennus –10 euroa. Hinta sisältää 12 kerran jaliskoulun, pallon, oikean pelipaidan, vakuutuksen, mitalin ja kunniakirjan.


Ilmoittaudu mukaan osoitteessa: https://www.yly.fi/jalkapallokoulu/

Jalkapallokoulun kapteeni on Yllätyksen valmennuspäällikkö Markus Ihalainen.
Lisätietoja Markukselta eli Kemalta 0505437003 tai ihalainen.markus@gmail.com⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠