Yllätys järjestää Futisleirit kesäkuussa 7.-11.6.2021, sekä heinäkuussa 5.-9.7.2021. Ilmoittautuminen on käynnissä

20.5.2021

Ylämyllyn Yllätys järjestää kaksi jalkapalloleiriä, toisen kesäkuussa loman alkaessa (7.-11.6.2021) ja toisen heinäkuussa (5.-9.7.2021) Paloaukean tekonurmella Jyrissä.

Leirit on tarkoitettu 2007 – 2015 syntyneille tytöille, sekä pojille ja leirin hinta on 75 €/vko/pelaaja (sis. ohjauksen sekä lämpimän ruoan). Leirit toteutetaan päiväleireinä ja aktiivinen aika leirillä on klo 10-14.

Leiri sopii niin vasta-alkajalle, kuin jo pitkään pelanneelle pelaajalle. Pelaajat jaetaan leirillä omaa ikävuotta/tasoa vastaaviin pienryhmiin, jotta pelaajille taataan mahdollisimman paljon onnistumisia, sekä iloa. Leirin suunnittelusta vastaa valmennuspäällikkö Markus Ihalainen ja valmentajina leirillä toimivat Ihalaisen lisäksi Yllätyksen valmentajat. Leirille mukaan tarvitset liikuntavarustuksen (säänmukainen), sekä juomapullon. Yllätyksen leirillä opetellaan jalkapalloa ja se on loistava paikka myös ensi askelten ottamiseen jalkapallon parissa. Leirillä yhdistyvät hauskanpito, harjoittelu, sekä yhdessä tekemisen ilo! Leirille ovat tervetulleita Yllätyksen sekä muiden seurojen pelaajat, että myös aivan uudet kokeilijat. 

Leirit järjestetään koronaturvallisuus ja koronaohjeistukset huomioiden. Osallistujat tarvitsevat oman tapaturmavakuutuksen. 


Lue lisää ja ilmoittaudu Futisleirin sivuilta: https://www.yly.fi/futisleirit-2021/