John Deere -jaliskoulun harjoitteluosuus ja turnaus takana - aika siirtyä harkkoihin

22.5.2016


Katso oman ikäistesi joukkueen harjoitteluajat ja yhteystiedot joukkueet-välilehdeltä.

John Deere -harjoitusturnaus on takana ja on aika siirtyä treenaamaan oman ikäisten kanssa.
Seuran nettisivuilta löydät joukkueiden omat välilehdet, joilta saat tietoa oman ikäistesi joukkueesta ja sen harjoittelukalenterista. Yllätyksessä pojilla on joukkueet v. 2009 syntyneille (+ osin v. 2010 syntyneet) ja vanhemmille, tytöillä on joukkueet v. 2007 syntyneille ja vanhemmille.
www.yly.fi/joukkueet/

Esimerkiksi v. 2009 syntyneet pojat harjoittelee seuraavan kerran maanantaina klo 18-, v. 2008 syntyneet pojat treenaa maanantaina klo 17- ja v. 2007 syntyneet pojat harkkaa seuraavan kerran keskiviikkona viideltä. 2007 tytöt taas harjoittelee seuraavaksi tiistaina klo 17. Tervetuloa mukaan harjoituksiin!
 

Nuoremmille jalkapallokoululaisille suosittelemme, että tulette pallokerhoon huomenna maanantaina (klo 17 Paloaukean kenttä). Jaamme teidät siellä ikäistenne ryhmiin. Pienille tytöille on luvassa omat harjoitteluryhmät.
 

Muistathan, että jalkapallokoulusi hintaan kuuluu osallistuminen neljänä kertana joukkueen/ryhmän harjoituksiin. Toivottavasti hyppäät joukkueen matkaan nyt heti tulevan viikon aikana toisten jalkapallokoululaisten kanssa.