Halliyhtiön perustaminen syyskokouksen asialistalla

8.11.2017

Ylämyllyn Yllätyksen johtokunta esittää 20. marraskuuta pidettävässä seuran yleisessä kokouksessa, että perustamme halliyhtiön jalkapallohallin saamiseksi Ylämyllylle. Asiaa on selvitetty osin EU:n rahoittaman Leader-tuen avulla.

Liperin kunta on suhtautunut asiaan myönteisesti, lopullinen päätös kunnan osuudesta hankkeessa saadaan ensi vuoden talousarvion käsittelyn yhteydessä.

Suunnitelmien mukaan:

- Paloaukean päiväkodin ja koulun väliin rakennettaisiin puolikkaan kentän kokoinen, teräsrunkoinen halli tekonurmipohjalla.

- Hallin pohjatyöt tekisi Liperin kunta ja hallin rakentaisi seura. Yhtiö omistaisi hallin.

- Yhteistyötä eri seurojen ja lajien kanssa toivotaan. Lisäksi yllätysläiset ovat iloisia voidessaan vapauttaa kunnan saleista vuoroja muille, erityisesti oikeille sisäliikuntalajeille.

 

Kyse on miljoonainvestoinnista. Suunnitelmistamme kuulet tarkemmin, kun saavut syyskokoukseemme Ylämyllyn Shellille 20.11. klo 18.

 

Onko sinulle ajatuksia yritysyhteistyöstä, villejä ideoita sponsoroinnista tai haluatko talkoilla jotenkin hallin puolesta? Tai jos sinulla on hienoja ideoita hallin käytöstä, tule ihmeessä kertomaan niistä tai rimpauta puheenjohtaja Artolle p. 050 388 6602