Ilmoittautuminen

Perhefutiksessa pienestä pitäen! Tuletteko tekin mukaan? Kuva: Jutta Kurki

 

Tervetuloa perhefutikseen!

Perhefutiksen alkukesän 2019 ryhmä on tällä hetkellä täynnä. Voit kuitenkin ilmoittautua varasijoille. Otamme yhteyttä, jos paikkoja ryhmässä vapautuu.

Ylämyllyn Yllätys järjestää alkukesällä 2019 perhefutista 2014-2015 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Mukaan ovat tervetulleita myös vuonna 2013 syntyneet lapset, jotka viihtyvät paremmin oman aikuisen kanssa perhefutiksessa kuin itsenäisesti pallokerhossa tai jalkapallokoulussa.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Alkukesän 2019 perhefutiskausi käynnistyy 2. toukokuuta klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Yksi harjoituskerta pitää sisälllään 45 minuuttia ohjattua toimintaa sekä 15 minuuttia vapaampaa pelailua tai temppurataa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen. Apuohjaajana toimii Tuomas Harakka, joka pelasi kahdeksan vuoden ajan aina syksyyn 2018 saakka Yllätyksen 04-poikien joukkueessa.

Alkukesän 2019 perhefutiskausi on 2.5.-20.6.2019. Kausi pitää sisällään kahdeksan harjoituskertaa. (Toiminta jatkuu pienen kesäloman jälkeen heinäkuun loppupuolella 2019 torstaisin samaan aikaan noin kahdeksan kerran loppukesän kaudella.)

Perhefutiksen hinta alkukesältä on uusille lapsille 30 euroa. Hinta sisältää kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat seuran jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta ennen ensimmäistä tapaamista. Tarjoamme myös mahdollisuuden hankkia perhefutiksen pelipaita, johon on painettu lapsen nimi, pelinumero sekä seuran logo. Seuran kautta hankittu pallo ja pelipaita maksavat molemmat 20 e/kpl.

 

Huom! Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Lapsella on oltava joka kerralla mukana oma aikuinen,vanhempi, kummi tai isovanhempi. Yhdellä aikuisella voi olla mukana saman perheen sisarukset. *Tällä hetkellä perhefutikseen voi ilmoittautua varasijoille.*

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.