Ilmoittautuminen

Perhefutiksessa pienestä pitäen! Tuletteko tekin mukaan? Kuva: Jutta Kurki

 

Tervetuloa perhefutikseen!

Syksyn 2019 perhefutisryhmä on tällä hetkellä täynnä. Voitte kuitenkin ilmoittautua varasijalle, niin saatte heti tiedot vapautuvista paikoista. Perhefutikseen voi myös tulla tutustumiskäynnille. Jos haluatte tulla tutustumaan, viestittele etukäteen osoitteeseen outi.juurikainen@gmail.com.

Ylämyllyn Yllätys järjestää syksyllä 2019 perhefutista noin 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Syksyn 2019 perhefutiskausi käynnistyy 10. lokakuuta klo 17.30-18.30 Honkalampi-keskuksen salissa Ylämyllyllä. Yksi harjoituskerta pitää sisälllään 45 minuuttia ohjattuja leikkejä ja pelejä sekä 15 minuuttia vapaampaa pelailua tai temppurataa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton perhefutisohjaajakoulutuksen, E-valmentajakoulutuksen ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

Syksyn 2019 perhefutiskausi on 10.10-5.12. 2019. Kausi pitää sisällään kahdeksan harjoituskertaa.

Perhefutiksen hinta loppukesältä on uusille lapsille 35 euroa. Hinta sisältää kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat seuran jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään ensimmäisten harjoitusten jälkeen. (Jos lapsella on voimassa oleva korttelipassi ja vakuutus vuodelle 2019, kauden hinta on 25 €.)

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta ennen ensimmäistä tapaamista. Perheillä on myös mahdollisuus hankkia lapselle perhefutiksen pelipaita, johon on painettu lapsen nimi, pelinumero sekä seuran logo. Seuran kautta hankittu pallo ja pelipaita maksavat molemmat 20 e/kpl.

Huom! Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Lapsella on oltava joka kerralla mukana oma aikuinen,vanhempi, kummi tai isovanhempi. Yhdellä aikuisella voi olla mukana saman perheen sisarukset.

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.