Ilmoittautuminen

 

Tervetuloa perhefutikseen!

Talven 2020 perhefutisryhmä on täynnä. Tällä hetkellä voi ilmoittautua varasijalle jonoon. Uusia lapsia mahtuu mukaan viimeistään huhti-toukokuun vaihteessa käynnistyvälle kesäkaudelle. Ennakkoilmoittautuminen ei ole sitova.

Ylämyllyn Yllätys järjestää syksyllä 2020 perhefutista noin 3-6-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Syksyn 2019 perhefutiskausi käynnistyy 9. tammikuuta klo 17.30-18.30 Honkalampi-keskuksen salissa Ylämyllyllä. Yksi harjoituskerta pitää sisälllään 45 minuuttia ohjattuja leikkejä ja pelejä sekä 15 minuuttia vapaampaa pelailua tai temppurataa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen, joka on käynyt Suomen Palloliiton perhefutisohjaajakoulutuksen, E-valmentajakoulutuksen ja liikuntaleikkikoulun ohjaajakoulutuksen.

Talven 2020 perhefutiskausi on 9.1.-2.4. Kausi pitää sisällään 12 harjoituskertaa. Hiihtolomaviikolla 10 perhefutis on tauolla.

Perhefutiksen hinta on lapsille 50 euroa. Hinta sisältää 12 harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat seuran jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään kahdessa erässä kevään aikana.

Harjoituksissa jokaisella lapsella on hyvä olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta mielellään ennen ensimmäistä tapaamista. (Ohjaajalla on myös muutama lainapallo.) Perheillä on myös mahdollisuus hankkia lapselle perhefutiksen pelipaita, johon on painettu lapsen nimi, pelinumero sekä seuran logo. Seuran kautta hankittu pallo ja pelipaita maksavat molemmat 20 e/kpl.

Huom! Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Lapsella on oltava joka kerralla mukana oma aikuinen,vanhempi, kummi tai isovanhempi.

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.