Ilmoittautuminen

Perhefutiksessa pienestä pitäen! Tuletteko tekin mukaan? Kuva: Jutta Kurki

 

Tervetuloa perhefutikseen!

Perhefutiksessa on vapaita paikkoja, joten mukaan voi ilmoittautua pitkin loppukesän kautta. Maksu räätälöidään osallistumiskertojen mukaan. Ennakkotiedoista poiketen kausi jatkuu aina lokakuun 3. päivään saakka. Tervetuloa harjoittelemaan ja pelailemaan yhdessä!

Ylämyllyn Yllätys järjestää loppukesällä 2019 perhefutista 2014-2016 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleen.

Lapsella on oltava jokaisella kokoontumiskerralla mukana oma aikuinen, jonka kanssa yhdessä nautitaan liikunnan riemusta. Yhdellä aikuisella voi kuitenkin olla mukana useampi saman perheen lapsi.

Loppukesän 2019 perhefutiskausi käynnistyy 1. elokuuta klo 17.30-18.30 Paloaukean tekonurmella Jyrinkylässä. Yksi harjoituskerta pitää sisälllään 45 minuuttia ohjattuja leikkejä ja pelejä sekä 15 minuuttia vapaampaa pelailua tai temppurataa.

Perhefutista ohjaa erityisluokanopettaja Outi Juurikainen. Toisena ohjaajana toimii Tuomas Harakka, joka pelasi kahdeksan vuoden ajan aina syksyyn 2018 saakka Yllätyksen 04-poikien joukkueessa.

Loppukesän 2019 perhefutiskausi on 1.8.-3.10. 2019. Kausi pitää sisällään kahdeksan harjoituskertaa.

Perhefutiksen hinta loppukesältä on uusille lapsille 30 euroa. Hinta sisältää kahdeksan harjoituskertaa sekä kerran vuodessa maksettavat seuran jäsenmaksun, korttelipassin ja vakuutuksen. Maksu peritään ensimmäisten harjoitusten jälkeen.

Harjoituksissa jokaisella lapsella tulee olla oma 3-koon jalkapallo, jonka voi hankkia joko itse tai seuran kautta ennen ensimmäistä tapaamista. Perheillä on myös mahdollisuus hankkia lapselle perhefutiksen pelipaita, johon on painettu lapsen nimi, pelinumero sekä seuran logo. Seuran kautta hankittu pallo ja pelipaita maksavat molemmat 20 e/kpl.

 

Huom! Perhefutis on lapsen ja aikuisen yhteinen harrastus. Lapsella on oltava joka kerralla mukana oma aikuinen,vanhempi, kummi tai isovanhempi. Yhdellä aikuisella voi olla mukana saman perheen sisarukset.

*
*
*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.